Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İmam Hatip Okul Dernekleri BİMDER önderliğinde toplandı

Bu haberin fotoğrafı yok

Kısa adı ÖNDER olan İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneğinin Giresun ve İlçe temsilcilerinden oluşan yaklaşık 60 kişilik heyet BİMDER koordinatörlüğünde Bulancak Öğretmenevinde buluştular.
Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları (BİMDER) Derneğinin ev sahipliğinde yapılan toplantı 21 Ocak 2015 tarihinde saat 18:00’de Bulancak Öğretmenevinde gerçekleşti.

İl genelinde beşincisi düzenlenen toplantıya Giresun Merkez, Bulancak, Dereli, Espiye, Eynesil, Keşap, Piraziz, Tirebolu ve Yağlıdere İHL Mezun Derneklerinin başkanları ve temsilcilerinin yer aldığı toplantıya Bulancak Kaymakamı Sayın Tayfur Elbasan, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Bulut, Bulancak Müftü Vekili Vaiz Recep Unutmaz, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Diyanet Sen Giresun Şube Başkanı Sami Şimşek, Bulancak Âb-ı Hayat Derneği Başkanı Yakup Kırdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Seyfi Göktekin ile Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın katıldılar.

ÖNDER GİRESUN PLATFORMU Başkanı ve Giresun Nurettin Canikli İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Yunus SARIGÜL Moderatörlüğü’nde başlayan toplantının açılış konuşması ev sahibi sıfatıyla BİMDER Başkanı Yüksel Yıldız tarafından yapıldı. Yüksel katılımcılara; “Hoş geldin” diyerek toplantının başarılı olması temennisinde bulundu.