Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HER ZAMAN AMATÖR SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Bu haberin fotoğrafı yok

Vali Sarıfakıoğulları, Sanayispor Kulüp Başkanı Fuat Köse, Bayan Futbol Takımı Antrenörü Mustafa Bayraktar, Sanayii Kooperatif Başkanı Muammer Usta ve Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Usta ile 16 kişiden oluşan Bayan Futbol Takımı oyuncularını makamında kabul ederek, takımın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kulüp yöneticileri tarafından Vali Sarıfakıoğulları’na, Giresun Sanayispor Bayan Futbol kulübünün, ilimizi Deplasmanlı Kadınlar Futbol 3.Liginde başarıyla temsil ettiği, kulübün 35 lisanslı bayan futbolcusunun bulunduğu ve ilk yarıyı grup lideri olarak tamamladığı bilgisi verildi. Ziyaretin anısına kulüp yöneticileri tarafından Vali Sarıfakıoğulları’na üzerinde Valinin adının yazılı olduğu forma takdim edildi.
Vali Sarıfakıoğulları, gençlerimizin ruhsal ve bedensel yönden gelişimine katkı sağlayan, onları her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutan sporun aynı zamanda sağlıklı bir yaşamında en önemli unsurlarından biri olduğunu söyleyerek, başarılı bir performans grafiği ile ilimizi en iyi şekilde temsil eden bayan futbol takımını kutlayarak, takımı özverili bir çalışma ile bu noktalara taşıyan yönetici ve teknik heyete de teşekkür ederek, devletimizin amatör spora yaptığı yatırımlarla ve kulüplere sağladığı katkılarla her zaman amatör sporu desteklediğini belirtti.
2018–2019 sezonunda,15 grup halinde 85 takımın yer aldığı Kadınlar 3. Lig’de 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz Giresun Sanayispor Bayan Futbol Takımı, 23 Aralık 2018 tarihinde ilk yarısı tamamlanan Kadınlar 3.Lig 6.Grupta oynadığı tüm maçlardan galibiyetle ayrılarak ligin ilk yarısını grup lideri olarak tamamladı.
Giresun Sanayispor Bayan Futbol Takımı, 2017–2018 Futbol sezonunda 16 grubun yer aldığı Kadınlar 3. Futbol liginde 6.Gruptan lider olarak çıkma başarısı göstererek, play-off maçları oynamaya hak kazanmış, Erzurum’da oynanan play-off karşılaşmalarında finale kadar yükselme başarısı gösteren temsilcimiz, play-off karşılaşmalarında da aldığı başarılı sonuçlarla rakiplerini eleyerek finale kadar yükselmiş ancak finalde rakibine mağlup olarak 2.Ligin kapısından dönmüştü.