Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her maçın önemi büyük

Bu haberin fotoğrafı yok

Süper Amatör Küme.’de 21. hafta karşılaşmaları yarın.
Pirazizspor 46 puanla liderlik koltuğunda otururken Hüseyin Tomak’ın öğrencileri kümede kalma mücadelesi veren Derelispor’a konuk olacak.
Haftanın en çekişmeli geçmeye aday bir başka mücadelesinde Play-off savaşı veren Yeniyolspor-ASPSpor puan savaşı verecekler.

DERELİSPOR-PİRAZİZSPOR           

Kümede kalmaya çalışan Dereli mi, Play-off’u garantileyen Pirazizspor mu? Bu sorunun cevabını bulmak oldukça zor. Ev sahibi takım ligde kalmak için üç puan almak zorunda iken, konuk Piraziz ise ilk hedefine ulaşmış olsa da kendisine yakışır şekilde oynamak için sahada olacak. Daha fazla ihtiyacı olan Dereli maça iyi konsantre olursa kazanır.

YENİYOLSPOR-ESPİYESPOR         

Yeniyolspor son haftalarda düşüş yaşadı ve altıncılığa kadar geriledi. Bu maç iki taraf için de çok zor. Espiye, ASP galibiyetle büyük avantaj yakalasa da içeride Giresun’a yenilip büyük kan kaybetti. İlk etapta ortada olan bir maç Yeniyol da kazansa, Espiye de kazansa sürpriz olmaz. Sonucunu herkesin merakla beklediği bir mücadele.

GİRESUNSPOR-SANAYİSPOR       

Giresunspor deplasmanda Espiyespor’u mağlup ederek ne denli tehlikeli bir rakip olduğunu gösterdi. Sanayispor ise form düşüklüğü yaşıyor. Giresunspor, Sanayispor’u da mağlup ederse kimse şaşırmaz. Hedefi olmayan bir takım olan Giresunspor ligi çoktan bitirdi. Sanayi takımı en kötü 1 almak zorunda. Üç sonuca da açık bir maç.

 

TİREBOLUSPOR-EYNESİL BLD      

Kümede kalma mücadelesinden telafisi olmayan kritik bir 90 dakika. Tirebolu kazanırsa rakibini altına alacak ve Eynesil son hafta içeride ASPSpor ile oynayacak. Beraberlik iki takımada yaramıyor. Bu tip maçlar her sonuca açık. Ev sahibi saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyecek. İki takımın da skorun gidişatına göre risk alabileceği bir karşılaşma olacaktır.

İHSANİYESPOR-ŞEBİNKARAHİSAR BLD         

İhsaniyespor Play-off’a kalmak istiyorsa sondan bir önceki haftada Şebinkarahisar Belediyespor engelini kayıpsız geçmek zorunda. Bulancak temsilcisi kadro olarak rakibinden üstün. Normal şartlar altında da kazanmaya yakın. Rakibi ciddiye alır ve iyi konsantre olurlarsa sahadan üç puanla ayrılıp işi son haftaya taşırlar.