Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedefimize ulaşmaya kararlıyız”

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ:

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ: “Giresun halkının Süper Lig özlemine son verme hedefinde emin adımlarla ilerliyoruz.”

TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor’un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Giresun halkının 40 yıllık Süper Lig özlemine son vermek istediklerini söyledi.
Bozbağ, yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2-0 mağlup ederek, üst üste ikinci galibiyetlerini aldıklarını hatırlattı.
Yaşadıkları kötü süreci geride bırakarak yeniden çıkışa geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Bozbağ, “Kötü dönem geride kaldı. Adana Demirspor deplasmanının ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 3 puana uzandık. Yeniden galibiyet serisi yakaladığımız için mutluyuz” dedi.
Giresun halkının 40 yıllık Süper Lig hasretine son verme hedefinde olduklarını vurgulayan Bozbağ, şunları kaydetti: “Şehri̇ni̇ sevmek hi̇çbi̇r şeye benzemez. Bütün sevgi̇ler kendi̇leri̇ne has hususi̇yetler taşır. Hepi̇mi̇z şehri̇mi̇zi̇ çok sevi̇yoruz. Çünkü sevi̇lmeye layık bi̇r kentte yaşıyoruz ve şehri̇mi̇z i̇çi̇n önemli̇ bi̇r mücadele veri̇yoruz. Mi̇lyon dolarlık kulüpler arasında örnek gösteri̇len Giresun şehri̇ni̇n takımının başarısı için mücadele ediyoruz. Sonuna kadar da mücadele edeceğiz. Giresun halkının 40 yıllık Süper Lig özlemine son verme hedefinde emin adımlar ilerliyoruz, işin peşini bırakmayacağız, inatla ve kararlılıkla mücadele edeceğiz.”

“İNŞALLAH YENİ SEZONDA YENİ STATDA SÜPER LİGDE OYNARIZ”
Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Çotanak Stadı’nın kalıcı gelirleriyle kulübe önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.
Bu sezon Giresunluların 40 yıllık Süper Lig özlemini dindirmek istediklerini belirten Bozbağ, “Biz bu sezon Süper Lig’i hedefliyoruz, şu an için de iyi gidiyoruz. İnşallah yeni sezondaki maçlarımızı Süper Ligde ve yeni statta oynarız. Stat inşaatının yanında yüzme havuzu ve iş yerleriyle orası güzel bir bölge oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.