Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HEDEF 24’TE 24

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yerel seçimlerle ilgili hedeflerini açıkladı. Şenlikoğlu, Giresun’daki 16 ilçe, 8 belde belediyesinin tamamını kazanmak için çalışmalara başladıklarını kaydetti.

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Şenlikoğlu, hedeflerinin Giresun’daki 16 ilçe, 8 beldedeki tüm belediye başkanlıklarını AK Parti’ye kazandırmak olduğunu söyledi.

FARKIMIZI ANLATACAĞIZ

Aytekin Şenlikoğlu, seçim startını verdiklerinin altını çizerek, “Güçlü ve uyumlu bir ekibimiz var. Yerel seçimlerde özellikle muhalefetin elinde bulunan belediyelerin durumlarını anlatacağız. Bu belediyelerin AK Partili neden olması gerektiğini söyleyeceğiz” dedi.

İLK HEDEF GİRESUN BELEDİYESİ

AK Parti İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ilk hedeflerinin Giresun Belediyesi olduğunu da kaydederek, “Giresun çok kan kaybetti.9 yıldır CHP’li belediyenin şehri ne hale getirdiğini herkes gördü, Giresunlunun artık bu ıstırabı daha fazla çekmemesi lazım. Vatandaşlarımızda bunun bilincindeler” dedi.

Giresun’da Merkez Belediye ile Piraziz Belediyesi CHP’li başkanların yönetiminde iken, Doğankent Belediyesini ise MHP’li başkan yönetiyor. İl genelinde 16 ilçe ve 8 beldede belediye bulunuyor.