Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hastane yapmışlar doktor getirememişler”

İYİ Parti Kurucular Kurulu

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Seçim gezileri kapsamında Espiye, Tirebolu, Çamoluk ile Şebinkarahisar İlçelerini ziyaret eden ve vatandaşlardan destek isteyen Erzurum “İktidar partisi mensupları çıkmış biz hastane yaptık, okul yaptık diyor. Eğer ki bunları yapacak kadar gücünüz varsa bu hastanelerde neden doktor yok” dedi.

Giresun’da iktidar partisine en fazla oyu veren İlçe unvanına sahip olan Çamoluk’a giden Dr. Orhan Erzurum içinin sızladığını söyledi.

İlçede işyerlerinin yarısının kapandığı, ekonominin dibe vurduğun kaydeden Orhan Erzurum şunları söyledi.

“Birkaç arkadaşımız yıllardır emek veriyor. Çamoluk kuru fasulyesinin dünyada marka olması için mücadele ediyor. Takip ediyorum, emeklerinin karşılıklarını almaya başladılar. Ancak Devlet Çamoluk’tan intikam mı alıyor. Yıllardır yol çilesi devam ediyor, kapsamlı bir hastanesi yok, esnafın yarısı kepenk kapatmış yarısı zor ayakta duruyor. Rekor oyun karşılığı bu mu olmalıydı?” ifadelerine yer verdi.

HASTANE YAPMIŞLAR DOKTOR GETİREMEMİŞLER

Ak Parti Milletvekillerinin hastane yaptık sözleriyle Şebinkarahisar halkının gözünü boyadığını iddia eden Erzurum şunlara yer verdi; “Milletvekili hastane yapmaz, bu merkezi hükümetin sağlık yatırımlarıdır. Giresun’a yapılan hastane Şırnak’a da yapılır, Edirne’ye de. Bu arkadaşlar çıkmış biz hastane yaptık diyor. Bari hastane yaptınız bu kadar gücünüz var bu hastanenin neden yıllardır doktor çilesi bitmedi. Hastane yapacak gücünüz varda doktor ataması yapacak gücünüz yok mu?”