Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Yılmaz’dan değişim sinyali

Bu haberin fotoğrafı yok

Seçim çalışmalarına son sürat devam eden MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Yılmaz, “Değişim bir adımla başlar” hedefi ile ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Dereli Kızıltaş Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne düzenlediği ziyarette ilgiyle karşılanan yılmaz talepleri dinledi, projelerini anlattı.

Kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada Yılmaz; “Ben Dr. Hasan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Belediye Başkan Adayıyım. Buraya Sizlerle Tanışmaya, danışmaya ve destek istemeye geldim. Doktor olmamın yanı sıra aynı zamanda inşaatçıyım, yıllardır çalıştığım ustalarımın tamamı Derelili. Beni kendinize uzak ve yabancı görmeyin” ifadelerini kullandı.

Konuşması zaman zaman alkışlarla kesilen Yılmaz; “Değişim bir adımla başlar” vurgusu yaptı.

Yılmaz; “Gittiğimiz her yerde sorularla karşılaşıyoruz, cevabını verdiğimizde kısada olsa şaşkınlık nidası gösteriyorlar. Biz daha dün bu yola çıkmadık, daha yeni çalışmaya başlamadık, 2 yıldır şehrimizin eksiklik ve sorunlarını konusunda uzman arkadaşlarımızla tabiri caizse ince eleyip sık dokuyarak projelendirdik. Giresun’da siz neyin eksikliğini hissediyor, ne sorun yaşıyorsanız bizde aynısını hissediyor ve yaşıyoruz. Ayrımız gayrımız yok. Artık Giresun’u geriye çeken sorunları bir an önce çözüme kavuşturup ileriye dönük yenilikçi ve kalıcı adımlar atmalıyız. Bizim sloganımızdan bir tanesi de değişim bir adımla başlar. Cumhuriyet tarihinden itibaren bu şehirde denenmeyen tek parti MHP. Biz bir adım atarak değişime neden olacak yolu açalım ve Giresun Milliyetçi Hareket Belediyeciliği ile tanışsın. İnovatif hedefler ilke edinmiş bir Giresun olsun. Enerjisini oyalayıcı sorunları çözmek yerine yaşam kalitesini artırmak, kültür ve sosyal yaşayış tarzı ile cazibe merkezi haline gelmek, bölgede örnek alınan bir il olmak için harcasın. Bunun içinde bir adım atmak gerektiğine inanıyoruz. Bu İlk Adımı sizlerin de desteğiyle Giresun’u Milliyetçi Hareket Partisi’nin Yenilikçi ve güçlü belediyecilik anlayışı ile tanıştırarak atacağız. Biz bu adımı atmaya ve dahi gövdemizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Uzun süren sohbet sırasında dernek üyelerinin Gençlere yönelik projeleriniz var mı sorusuna yılmaz; “Bizim tüm projelerimiz gençler için. Bizden sonra şehrin sakini, hâkimi, maliki olacak sizler için. Biz bugün varız yarın yokuz, her fani gibi ömrümüz belli. Bu yolu biz açacağız siz devam ettireceksiniz İnşallah” dedi.