Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamilelik hesaplama

Anne adayları bebek sahibi

Anne adayları bebek sahibi olduğunu öğrendikten sonra heyecanlı ve uzun bir serüven başlar. Bu süreçte anne adayları için hamilelik hesaplama büyük önem taşımaktadır. Ne kadar zamandır bebeğinin karnında olduğunu öğrenmek, ne zaman bebeğine kavuşacağını bilmek anne adayları için büyük önem taşımaktadır. Bebeğine kavuşmadan önce yapacağı hazırlıklar ve süreci yönetme açısından ne kadar zamandır hamile olduğunu bilmek anne adayları için büyük önem taşımaktadır.

Ne kadar zamandır hamile olduğunuzu öğrenmek ve bebeğinizin tahminen ne zaman kucağınızda olacağınızı hesaplamak için öncelikle son regl tarihinizi bilmeniz gerekmektedir. En son ne zaman regl olduğunuzu bilmek hamilelik hesaplama konusunda oldukça önemlidir. Son periyot tarihinizi bildikten sonra hamileliniz süreniz kolay bir biçimde öğrenilebilmekte ve hatta bebeğiniz hakkında detaylı bilgiler elde edebilmektesiniz.

Hamilelik sürenizi hesaplama, bebeğiniz hakkında detaylı bilgi edinme, hamilelik sürecinizi yönetme gibi pek çok konuda bilgi sahibi olmak adına http://www.gebe.com/gebelik-hamilelik-hesaplama/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Boş kutucuklara son periyot gününüzü yazarak bebeğinizin tahminen ne zaman kucağınızda olacağını öğrenebilirsiniz.