Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk Eğitim Kursiyerleri resimlerini sergiledi

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Can

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Can Akengin Sergi Salonunda, Halk Eğitim Kursiyerlerinin yaptığı resimlerden oluşan serginin açılışını yaptı.

Vali Sarıfakıoğulları, Can Akengin Sergi Salonunda, Giresun Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya ve sulu boya resim sergisinin açılış kurdelesini, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ile birlikte kesti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından beraberindekilerle birlikte sergiyi gezen Vali Sarıfakıoğulları, sergi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Sarıfakıoğulları’na; Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı olarak 8 Ekim 2017 tarihinde açılan ve 20 Mayıs 2018 tarihinde sona erecek olan, 3 tanesi  Yağlı Boya ve 1 tanesi Sulu Boya Resim Kursu olmak üzere toplam 4 kursta, 91 kursiyerin bulunduğu bilgisi veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Harun Karabörk,  bu kursiyerler tarafından 7 ayda, Kurs Öğretmeni Hakan Şahin Kızılırmak’ın desteği ile yapılan; 122 tanesi Sulu Boya ve 137 tanesi Yağlıboya olmak üzere toplam 259 adet resmin sergide yer aldığını belirtti. Açılışı 7 Mayıs Pazartesi yapılan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri resim sergisi, 12 Mayıs Cumartesi gününe kadar açık kalacak.