Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gurmeler Tirebolu tadına bayıldılar

Yörelerin eşsiz lezzetlerini henüz

Yörelerin eşsiz lezzetlerini henüz tatmamış kişilere tanıtmak adına Ülkemizin birçok bölgesine giderek o yöreye has güzellikleri yerinde gören Gurmeler bu hafta Tirebolu’yu ziyaret ederek yöremizin eşsiz yemeklerini tatma fırsatı buldular.

Anadolu Mutfakları Derneği Başkanı Adnan Şahin, Habertürk Gazetesi Yazarı Nur Toprakoglu, Mutfak Dostları Derneği Başkanı ve Vatan Gazetesi Yazarı Zeynep Kakıcı, Gastoromi Dergisi Editörü Aliye Gümüş ve Foodtime Dergisi Özlem İnci Sesüren Tirebolu’yu ziyaret ederek hem tarihimizi yakından göreme imkanına sahip oldular hem de yöremize özgü lezzetleri tatma fırsatı buldular.

Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak’ın teklifleriyle ilçeye gelen ülkemizin en ünlü Gurmeleri ve Köşe yazarları Tirebolu’yu ziyaret ettiler. gungoren arac kiralama Ziyarette öncelikle Başkan Karapıçak rehberliğinde ilçenin tarih kokan Yeniköy Mahallesi Gazipaşa Caddesini şaşkınlıkla ve beğeniyle gezdiler. Selimağa Çeşmesinden su içtiler. gungoren klima servisi Tarihi konaklarımızı gezerek hayran kaldılar. Yöremize özgü şarküteri alışverişi yaprak, tarihi Tirebolu kalesinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yörede halkımızın beğeniyle hemen her gün sofralarında yer bulan yöremize özgü yiyecekleri gungoren evden eve nakliyat beğeniyle yiyerek köşe yazılarında mutlaka yer verecekleri sözünü verdiler.