Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güngör, “Aday değilim”

2000 yılından bu yana

2000 yılından bu yana Giresun ASKF Başkanlığı yapan Mehmet Güngör dün basına yazılı bir açıklama yaparak yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını açıklarken, bugüne kadar hiçbir kurum, kuruluş, bürokrat ve spor camiası ile problem yaşamadığını belirtirken hizmette eşitlik yaptık, il, ilçe, köy, mahalle kulübü ayırımı yapmadan sporun büyümesi için çalıştım, huzurluyum, geriye dönüp baktığımda benim dönemimde Giresun ilinin çok şeyler kazandığını görebiliyorum, dedi.
Giresun ilinde sporun en önemli yönetim yeri olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda 6 Ekim 2018 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısı öncesi Mevcut Başkan Mehmet Güngör’ün nasıl bir karar vereceği merakla beklenirken Başkan Güngör dün yazılı bir açıklama yaparak ‘BEN YOKUM’ dedi.
1986 yılında kurulan Giresun Amatör Spor Kulüplerinde 18 yıldır Başkan olarak, 14 yıl ise Yönetici olarak görev yapan Mehmet Güngör; Yeni dönemde Federasyon Başkanlığına aday olmayacağım. 30 yılı aşkın bir süre bu camiaya hizmet ettim. Özellikle Başkanlığım döneminde bu camianın büyümesi, gelişmesi, saygınlık kazanması için çok gayret ettim ve bugün çok fazla yol aldığımı görebiliyorum.
Ben ve benimle birlikte çalışan yönetici arkadaşlarımın bugüne kadar hiçbir kurum, kuruluş, bürokrat ve spor camiası ile problem yaşamadığını belirtebilirim, hizmette eşitlik yaptık, il, ilçe, köy, mahalle kulübü ayırımı yapmadan sporun büyümesi için çalıştım, huzurluyum, geriye dönüp baktığımda benim dönemimde Giresun ilinin çok şeyler kazandığını görebiliyorum, dedi. Başkan Mehmet Güngör, Organize Sanayi Sahasının yapımı, Gençlik Merkezi Sahası ve 15 Temmuz Spor Kompleksi Futbol sahalarının yapımında inanılmaz çalıştığımı hissediyorum. Milletvekillerimiz, Valilerimiz, Belediye Başkanlarımız ile daima olumlu ilişkiler kurarak amatör spora destek kazanmaya çalıştık. Giresun ilinin bugünkü tesis durumu dört dörtlüktür. Bugün Giresun Amatör Spor Camiasının gururla oturabildiği bir federasyon binası bulunmaktadır. Yıllar boyu çalışmalarım Amatör Sporun kalkınması ve gelişmesi için olmuştur.
Kayadibispor kulübünde 1960’lı yıllarda başlayan Amatör Spor Yöneticiliğimi 2018 yılında ASKF Başkanlığı ile bırakma kararı aldı. 2015 Yılında bırakmayı düşünmüştüm ancak zamanın Valisi Hasan Karahan bey mutlaka bir dönem daha yapmalısın ve hizmete devam etmelisin isteğinde bulununca yola devam etmiştim. Bugün artık bırakma zamanı gelmiş olduğunu hissediyorum. BAL liglerinde oynayan takımlarımızdan birinin Profesyonel olmasını da görmek isterdim ama nasip olmadı.
Giresun Amatör Sporunda 2018 yılından sonra daha üst seviyede gelişmeler olsun istiyorum, Kulüplerimizin büyümesi, futbolcuların çıkış yapmaları, teknik adamlarımız ile hakem camiamızın il dışında görev yapmalarını görmek istiyorum. Ben yeni dönemde ve ömrümün geri kalan bölümünde Amatör Sporu izleyerek geçirmek istiyorum ve faal yöneticiliğime nokta koyuyorum. Atatürk Stadının toprak zemininde başlayan yöneticilik hayatıma Merkez Ek sahada devam etmiş ardından Etbaşoğlu Sahasına kadar taşımıştım. Bugün merkezde 4 Sentetik saha olmak üzere ilimizin her ilçesinde mükemmel sahalar vardır işte ben bu sahalarda artık seyirci olarak kalacağım, tüm spor camiamıza bana verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eder, yeni dönemde görev yapacak olan ASKF yöneticilerine ve tüm Spor camiasına başarılar dilerim” dedi.