Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GRÜ ve OMÜ Arasında Teknoloji İşbirliği

Giresun Üniversitesi bünyesinde 2018

Giresun Üniversitesi bünyesinde 2018 yılı içerisinde açılan Teknoloji Transfer Ofisinin geliştirilmesi ve daha iyi hizmet verebilmesi amacıyla, Giresun Üniversitesi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Serkan Soylu, OMÜ Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak, Genel Müdür Yrd. Osman Özkoç, OMÜ TTO Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş, Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Galip İçduygu ve Teknik Bilimler MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Muhammet Anıl Kaya’nın katıldığı toplantıda iki üniversite arasında yapılacak işbirliğinin detayları görüşüldü.

Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin geliştirilmesi ve akademisyenlerimizin daha iyi hizmet alması amacıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknopark ve Teknoloji Transfer Ofisi ile yapılacak bu işbirliği sayesinde GRÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nin daha hızlı ve her ihtiyaca cevap verebilecek bir şekilde gelişeceğini umduklarını dile getirdi.

İşbirliği kapsamında Giresun Üniversitesi akademisyenlerine proje bazlı eğitimlerin verilmesi hususunda da karar alındığını ifade eden Rektörümüz, iki kurum ortak fayda sağlayabileceği yeni işbirliklerine de açık olduklarını söyledi.