Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görele’de dolmuş durakları hizmete girdi

Bu haberin fotoğrafı yok

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, şehir içi dolmuş taşımacılığına yeni bir hizmet daha getirdi. Yolcu taşımacılığının yoğun olduğu güzergâhlara yerleştirilen 7 adet modern görünümlü yolcu durağı, montajı tamamlanmasının ardından halkın hizmetine sunuldu. Yapılan durakların trafiği sıkıntıya sokmayacak ve şehrin genel görüntüsünü de bozmayacak şekilde dizayn edildiğini belirten Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, hedeflerinin halka en iyi şekilde taşımacılık hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

Şehir içi dolmuşlarının belirli bir noktada rahatlıkla yolcu indirip bindirebileceği, vatandaşların da yağışlardan etkilenmeden dolmuş bekleyebileceği yeni dolmuş duraklarının vatandaşların hizmetine sunulduğunu da ifade eden Başkanımız Erener, şunları kaydetti.

“Görele Belediyesi olarak halkımızın sesi olmaya devam ediyoruz. Artık ilçemizde şehir içi dolmuşları belirli güzergahlardan yolcularını alabileceklerdir. Bu yolcularımızın daha güvende olmasını da sağlayacaktır. Duraklarımız Bozcaali Mahallesi Alpet Önü, İmam Hatip Lisesi yanı, Yeşiltepe Mahallesi okullar bölgesi, Stadyum, Kuyumcu Deresi, Hendekbaşı Mahallesi Çocuk Parkı Önü, Soğuksu Mahallesi Kaba köprüsü güzergahlarına yerleştirilmiştir. Dolmuş duraklarımızı yerleştirdiğimiz alanlarda park yasağını da uygulamaya koyacağız. Görele halkına bu hizmeti sunarken yolcunun inip bineceği dolmuş duraklarımızı da teknolojinin en son sistemi olan modern ve şeffaf görünümlü duraklarla süslemekteyiz. Belediye olarak halkımıza sunduğumuz bu hizmetin kalıcı olabilmesi için de vatandaşlarımızdan isteğimiz, hizmete sunulan durakları kendi malları gibi korumalarıdır” dedi.