Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görele HEM kursiyerleri moral buldu

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun’un Görele İlçe Halk Eğitimi Merkezi bayan kursiyerleri, düzenlenen eğlencede bir araya geldi.
Görele Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün, açtığı eğitim kurslarına katılan bayan kursiyerler için eğlence düzenledi. Beş yüzü aşkın kursiyer Bahar Düğün salonunda bir araya geldi.
Görele Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Selim Kul, “Beşikten mezara kadar eğitim” sözünün ne kadar doğru olduğunu söyledi. Kul, “İnsan kendisini sürekli geliştirmeli, değişen zamana uyum sağlamasının önemini iyi bilmeli.  Bunu sağlayabilmenin yolu yaygın eğitimden yani Halk Eğitimi Merkezlerinden geçer. Halk Eğitimi Merkezleri, en iyi en doğruyu, en güzeli her zaman ve herkese sunan eğitim kurumlarıdır. Toplumun ve hayatın tamamını içine alan eğitim anlayışı ile Merkezimizde, okuma-yazmadan meslek kazandırmaya, sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklerden anne-çocuk, baba destek programlarına, açık öğretim iş ve işlemlerinden teknolojik gelişime uyum eğitimlerine kadar birçok çeşitli alanlarda eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet vermekteyiz” dedi.
Konuşmaların ardından kursiyer bayanlar için Halk Eğitimi Kursiyerlerinden oluşan müzik grubu bir konser verdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden gece yöre türküleri ve horonlarla sona erdi.

BEKİR ÖZTÜRK