Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Girişimci eşlerin büyük başarısı

Konya’da düzenlenen “Ateşbaz-ı Veli

Konya’da düzenlenen “Ateşbaz-ı Veli Mutfak Ödülleri”nde Giresunlu girişimci Şükran ve Zeki Çakır adlı çiftin işletmeciliğini yaptığı Kulakkaya yaylasındaki “Gırık Bahçe” Yedi bölge Yedi lezzet noktası dalında Karadeniz birincisi seçildi.

Konya Meram belediyesi ve Anadolu Halk Mutfağı Derneği iş birliğiyle düzenlenen Ateşbaz-ı veli Mutfak Kültürü Ödülleri Yedi Bölge Yedi Lezzet Noktası dalında işletmeciliğini Şükran ve Zeki Çakır çiftin yaptığı Kulakkaya yaylasında bulunan “Gırık Bahçe” adlı işletme birinci seçildi.

Meram Belediyesi tarafından özel olarak dizayn edilen tarihi Tantavi Ambarında düzenlenen etkinlikte “Yedi Bölge Yedi Lezzet Noktası” dalında birinci seçilen Gırık Bahçenin işletmecileri Şükran Çakır ve Zeki Çakır çifti sahneye çağrılarak ödüllerini aldılar. Ödül töreni öncesinde Gırık Bahçe’nin bulunduğu Kulakkaya yaylasının da tanıtım videosu salondakilere izlettirildi.

Mutfak Dostları Derneği Başkanı Zeynep Kakınç, salonda bulunanlara Şükran Çakır ve Zeki Çakır çiftinin sahibi bulunduğu Gırık Bahçe’ye gidip mutlaka görmelerini ve buradaki lezzetleri tatmalarını istedi. Gırık Bahçe işletme sahiplerinden Şükran Çakır, “Ben çok teşekkür ediyorum, çok mutluyum, çok heyecanlıyım böyle bir organizasyona ilk defa katılıyorum. Burada herkese çok teşekkür ederim” dedi.

İşletme sahiplerinden zeki Çakır da yaptığı kısa konuşmasında, “Bizleri bu ödüle layık gördünüz. Çok büyük mutluluk verdiniz. Giresun’dan Konya’ya geldim. Giresun adına selam ve sevgilerimi iletiyorum. Mutlaka bekliyoruz. Üstatların ve ustaların yanında fazla söze gerek yok” dedi.