Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’un ilk yöresel e-ticaret sitesi yayına başlıyor

Giresun’un yöresel ürünlerini aynı

Giresun’un yöresel ürünlerini aynı çatı altında toplayıp satışa sunan ilk E-Ticaret Sitesi olan AbaZipka.Com 15 Ağustos 2016 Pazartesi günü açılıyor.

İsmini Karadeniz’de yaşayan erkeklerin kıyafetleri olan aba ve zıpka’dan alan site Giresunlu 3 genç girişimcinin bir araya gelmesiyle kurulmuş. Temel amaçları Giresun’da üretilen, markaları alınmış Giresun ürünlerini en taze ve en doğal halleriyle tüketiciye ulaştırmak olan AbaZipka.Com bünyesinde şu an itibariyle 7 marka ve 100’ün üzerinde ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
256 Bit SSL destekli güvenlik donanımı ile kurulan sitede ürünler en fazla 2 gün içerisinde temin edilmekte ve kargoya verilmekte. Kargo ulaşımı için de Türkiye’nin en güvenilir kargo firmalarından olan MNG Kargo firmasıyla anlaşan AbaZipka.Com aynı zamanda kredi kartı ve EFT seçenekleri ile alışveriş imkânı sunmakta.

Firmayla ilgili açıklama yapan AbaZipka.Com Genel Koordinatörü Hasret Dizdar “Müşteri istek ve talepleri doğrultusunda taze ve doğal ürünleri müşterilerle buluşturmayı vizyon olarak seçtiklerini; temel misyonlarının ise Giresun ürünlerinin adını ve kalitesini tüm ülkeye duyurmak olduğunu belirtti. Dizdar ayrıca 15 Ağustos’ta yayına başlayacaklarını ve 15 Ağustos’a özel ürün satın alacak müşteriler arasından 1 kişiye hediye çeki, ve en yüksek alışverişi gerçekleştiren müşteriye de yaptığı alışverişin 3 te 1 i oranında hediye çeki vereceklerini, özellikle de gurbette yaşayıp Giresun ürünlerine hasret olan tüm gurbetçileri 15 Mayıs günü alışveriş yapmaya çağırdı. Dizdar son olarak çok yakın zamanda da sitenin ürün gamını 500’ün üzerine çıkartacaklarını belirtti.