Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GİRESUN’UN GELECEĞİ TURİZMDE”

AK Parti Giresun Milletvekili

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun’un bilinenden ve söylenenden daha fazla özellik ve güzelliklere sahip olduğunu belirterek, herkesi bunları keşfetmeye davet etti. Öztürk, “Giresun’un geleceği Turizm” dedi.

Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, İzmir Turizm Fuarı’nda Giresun Standını ziyaret etti. Stant ve yapılan tanıtım çalışmasıyla ilgili İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci’den bilgi alan Öztürk, Giresun’la birlikte Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden muhteşem tanıtım stantlarını görmesinden duyduğu mutluluğu ifade etti ve herkesi bu stantları gezmeye davet etti.

İnsanların ekonomik ve fiziksel şartlar nedeniyle hayattayken dünyada birçok yeri görme fırsatı yakalayamadığını dile getiren Öztürk, böylesi fuarlarla bir anlamda kısa bir dünya turu yapma fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Giresun standında İzmir’de ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yaşayan Giresunlularla da sohbet etme imkanı yakalayan Sabri Öztürk, Giresun’un Giresun dışında tanıtımının çok önemli olduğunu, bu tür fuarların şehrin bilinmeyen güzelliklerinin görücüye çıkarılması için de iyi birer fırsat olduğunu kaydetti.

Giresun’un güzelliklerinin tanıtılması noktasında yediden yetmişe herkese görevler düştüğünü hatırlatan Sabri Öztürk, bir Giresun Milletvekili olarak Türkiye’nin ve dünyanın hangi noktasında olursa olsun Giresun’u anlatmaya ve Giresun için kafaya bıkmadan yorulmadan devam edeceklerinin altını çizdi.

Sabri Öztürk, “Giresun’un geleceği turizm. Karadeniz’in en güzel doğası, yaylaları bizim ilimizde. Biz hükümet olarak altyapıyı yapıp, iyi tanıtımlar yaparak bölgenin turizm potansiyelinin daha da artmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Sabri Öztürk sözlerini katkıları için İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Balçova Kaymakamı Süleyman Özçakıcı’ya teşekkür ederek sonlandırdı.