Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Giresun’un geleceği Ordu’ya gidiyor!”

MHP Giresun Belediye Başkan

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Yılmaz ve Beraberindeki Partililer Giresun Barosu’na Düzenlediği Ziyarette Baro Başkanı, Genel Sekreter, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üyelerine projelerini anlattı, destek istedi.
Samimi sohbet havasında geçen ziyarette Yılmaz; “90’lı yıllar ve 2000’li yılların başlarında Ordulular gezmek ve alışveriş yapmak için Giresun’u tercih ediyordu.
Geldiğimiz noktada Giresun Büyükşehir olması gerekiyorken Ordu Büyükşehir oldu.
Ordu belediyecilik anlamında yaptığı hamleler ile gelişerek büyüdü. Şimdi Giresunlular gezmek ve alışveriş yapmak için Ordu’ya gidiyor. Şehrimizde, esnafımızda kalması gereken para her gün azar azar Ordu’ya gidiyor. Dolayısıyla Giresun’un geleceği Ordu’ya gidiyor.
Bu gerek siyasi gerek kültürel gerekse ekonomik yoldan, şuan farkında olamasak bile bu durum ileride sorunlar doğurabilecek bir boyuta ulaşmaktadır.
Şehrimizde bunun gibi bir çok sorun mevcut, biz bu sorunları çözmek adına adaylığa çıktık.
Ben, acaba oy alabilir miyim kaygısıyla değil tüm samimiyetim ile şehrime nasıl kalıcı hizmetler kazandırabilirim kaygısıyla bu yola çıktım, ne gerekiyorsa yapmaya da hazırım.
Onun için sizlere kendimi, vizyonumu ve projelerimi anlatmak adına burada bulunuyorum ve desteklerinizi bekliyorum” dedi.