Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Giresun’u ortak akıl ile yöneteceğiz”

AK Parti Giresun Milletvekili

AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Sabri Öztürk, “Bu şehir hepimizin ve her daim ortak akıl diyoruz. Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli” dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Öztürk, seçim çalışmalarına Sivil Toplum Kuruluşlarını ve esnafları ziyaret ederek devam etti. Öztürk, yaptığı açıklamalarda bundan sonra ülkede başkanlık sisteminin geldiğine dikkat çekerek, Giresun’u da ortak akılla yöneteceklerini söyledi

Seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Öztürk, ideal ve projelerle Giresun’u geliştireceklerini belirtti.

Esnafın ve Sivil Toplum Kuruluşlarının şehrin gelişimi için büyük önemi olduğunu söyleyen Öztürk; “Bir kardeşiniz olarak kişisel hedefler uğruna değil yüksek idealler uğruna mücadele etmeyi kendimize ilke edindik. İlimizin sorunları ile alakalı ciddi çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Tekrar milletvekili olmamız halinde Giresun’u beraber yöneteceğiz. Ortak akılla hareket edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinin ardından bilindiği gibi ülkemizde artık parlamenter sistemin yerine Başkanlık Sistemi gelmiş olacaktır. Bu ülkemiz için nasıl ki bir yeni dönemse milletvekilleri için de yeni bir dönem olacaktır. Hizmet yapmak için hantal olan bürokrasi yapısı değişmiş olacaktır. Arık hizmet alabilmek için gereksiz birçok bürokratik engeller ortadan kalkacaktır. Hizmet daha hızlı ulaşacak, milletvekilleri bölgeleri için daha fazla proje üretip daha fazla hizmet için çalışabilecektir. Bu yeni sistem içerisinde tekrar seçilmem halinde ben de bu şehre yapılacak her hizmette ortak akılla hareket edeceğim. Halkımız ne istiyorsa, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ne öneriyorsa hizmet noktamız bu istek ve önerilerden hareket etmek olacaktır. Seçim çalışmalarım kapsamında da zaten halkımızın istek ve önerilerinin hepsini not ediyorum ve ilk işimde bunlardan başlamak olacaktır” dedi.