Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Giresun’u hak ettiği noktaya iyi parti getirecek”

İYİ Parti Kurucular Kurulu

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, Giresun’da her kesimden vatandaşın ciddi sıkıntıları olduğu, il genelinde mutlu insanların olmadığını, aslında oluşan sorunların çözümlerinin çok basit olduğunu söyledi.

Yazılı bir açıklamada bulunan Dr. Orhan Erzurum, “Bugün resmi kurumlarda çalışan kadroya geçen işçi kardeşlerime bakıyorum ve üzülüyorum. Aldıkları paranın her bir kuruşu anasının ak sütü kadar helal olan insanların promosyon paraları hak ettiği tutarda değil komik rakamlarda ödeniyor” dedi.

“Giresun merkezde ve bazı ilçelerde bulunan ve geçimini balıkçıkla sağlayan insanların bir barınağı dahi yok. Mevcut barınaklar ise derme çatma.

Geçimini zor şartlarda sağlayan bu insanlara kaç defa barınak sözü verildi ancak gelin görün ki hepsi sözden ve vaatten ileri gidemedi” diyen Dr. Orhan Erzurum, “Birçok yaylamızda halen elektrik gelmemiş, kullandıkları yollar bundan 30-40 sene önce açılan ve halen stabilize olan yollardır. Sağlık çalışanlarımız çok zor şartlar altında görevlerini yapmakta, Hastanelerimizde çok ciddi sorunlar bulunmaktadır. Üniversiteden mezun olan gençlerimiz ümitsiz ve gelecek kaygısı yaşamaktadır. Şehrimize istisnam sağlayacak tek bir proje yapılmamış, yapılacağı hakkında bir çalışma yapılmamıştır. Taksicilerimiz adında Giresun ismi olan Havalimanından yolcu alamıyor. Şehrimizde hiçbir fabrika olmadığından taşımacılıkla ve nakliye ile uğraşan esnaflarımızın durumu içler açıcıdır. Sadece şirketleri Giresun’da ancak iş yaptıkları kişiler hep dışarıdadır” ifadelerine yer verdi.

Dr. Orhan Erzurum açıklamasında şunlara yer verdi; “Giresun’da Sivil toplum Örgütlerinin şehrin gelişmesi ve büyümesi için emek vererek hazırladıkları birçok proje iktidar temsilcileri tarafında kabul görmemiş, sadece kağıt üzerinde kalmıştır. Birlik beraberlik sağlanamamış, şehre ciddi katkısı olacak projeler kabul görmemiştir. Resmi kurumlarımızda çalışan hemşerilerimiz siyasi baskı neticesinde yarın nerede olurum kaygısı taşımaya başlamışlardır. Şehrimizin doğası, havası ve insanıyla Türkiye’nin nadir şehirlerinden birisi olduğunu, ancak siyasetten ve yönetim kısmında en talihsiz şehirlerden birisi olduğunu belirten Erzurum sözlerini şöyle sürdürdü; Giresun’a hizmet etmek için en önemli şart bu şehri tanımaktan geçer. İnsanlara tepeden bakmayarak onları anlamaktan geçer. Bu şehir hakkında kim olumlu düşünüyorsa onları dinlemekten geçer. Bizler bu ili tanıyoruz, halkımızın beklentisini biliyoruz ve herkese değer veriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele vereceğiz, Giresun’u hak ettiği noktaya getireceğiz.”