Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunlu İş Adamı Orhan Bayram’ın mutlu günü

Hasan Çelik/ABD ABD’de tanınmış

Hasan Çelik/ABD

ABD’de tanınmış işadamlarından, Giresun iş adamları Asambleli Derneği Başkanı Orhan Bayram’ın kızı Gökçe, Mert An ile hayatını birleştirdi. İşadamı Orhan, Ayşe Bayram, çiftinin kızları Gökçe-Mert Can ile ABD’nin New Jersey eyaletine bağlı Garfield şehrinde, Royal Manor düğün salonunda görkemli düğün töreniyle dünya evine girdiler.
(STK) Sivil Toplum Kuruluşları, çeşitli dernek başkan ve yöneticileri, çok sayıda işadamları, şehir dışından ve çeşitli eyaletlerden çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı. Türk Amerikan Giresunlular Derneği eski Başkanlarından ve Giresunlu iş adamları Asemlelisi Başkanı Orhan Bayram, Kızı Gökçe’nin düğün töreninde ailesi ile mutlu bir gece yaşadı. New Jersey eyaletine bağlı Garfield şehrinde, Royal Manor düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasiminde davetliler Bayram Ailesi’ni mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.
Baba Orhan Bayram ile Anne Ayşe Bayram, düğüne gelen misafirlerini kapıda karşılayıp, kapıdan uğurlayarak takdir görürken, katılım ve desteklerinden dolayı tüm Dernek başkan ve yöneticileri ile çok değerli iş adamı hemşerilerine yakın dost ve akrabalarına teşekkür etti.