Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’dan İsrail’e Kudüs tepkisi

Giresun’da AK Parti öncülüğünde

Giresun’da AK Parti öncülüğünde birçok vatandaş, ABD’nin İsrail işgalini resmileştirmek için gerçekleştirdiği Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşıma kararına karşı Kudüs’ün yanında olmak için Atatürk meydanında toplandı.
‘İşgale Karşı Ses Ver’ sloganıyla yapılan basın açıklamasında İsrail’in Kudüs’te gerçekleştirdiği katliamlar kınandı.  Grup adına ortak basın açıklamasını okuyan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kenan Tatlı, “Amerika Birleşik Devletleri’nin Büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasını, İslam’ın ilk kıblesi, kadim Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma girişimini kabul etmemiz mümkün değildir” dedi.

Kudüs’ün Müslümanların kırmızıçizgisi olduğunu ve Kudüs’ün namusunu korumak zorunda olduklarını belirten Tatlı, “Çok güçlü uluslararası meşruiyeti olan bunca karara rağmen hakları ihlal edilen Filistinli kardeşlerimizin, onurlu davalarını savunurken İsrail’in eli kanlı katilleri tarafından şehit edilişini içimiz kan ağlayarak takip ettik. İsrail’in, şu ana kadar 59 Filistinli kardeşimizin şehadeti ve binlerce masum kardeşimizin yaralanmasıyla sonuçlanan eylemlerini şiddetle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Yeşilgiresun