Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun teröre karşı yürüyor

5 siyasi partinin organize

5 siyasi partinin organize ettiği “Tek ses Giresun, tek vücut Giresun” sloganı ile düzenlenen teröre karşı birlik yürüyüşü bugün saat 10.30’da yapılacak.

Giresun’da ki 5 siyasi parti tarafından düzenlenen “Tek ses Giresun, tek vücut Giresun” sloganı ile gerçekleştirilecek olan teröre karşı birlik yürüyüşü bugün yapılacak.  AK Parti, CHP, MHP, SP ve BBP il yönetimleri tarafından organize edilen teröre karşı birlik yürüyüşü saat 10.30’da Debboy mevkiinden başlayıp Gazi caddesinde devam edip Atatürk Meydanında ki basın açıklaması ile son bulacak.

Tertip komitesi üyeleri bugünkü yürüyüş öncesi yaptıkları ortak açıklamada yürüyüşe tüm Giresunluların bayraklarını alarak katılmaları çağrısında bulundular. Açıklamada, “Hep birlikte sağduyumuzu korumalı, acımızı birliktelik olarak tüm dünyaya haykırmalı, vicdanımızın sesini dinlemeli, fitne ateşini birlikte söndürmeliyiz” denildi.

Açıklamada, “7 düvele karşı mücadeleden çıkmış bir ceddin evlatları olarak tüm Giresun halkını bu büyük buluşmaya davet ediyoruz. Türk Bayrağını al ve sende gel diyoruz” denildi.