Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Karagöl Yaylasında Buluşuyor

Deniz seviyesinden 3 bin

Deniz seviyesinden 3 bin 275 metre yükseklikte olan krater göl görüntüsü ve berraklığıyla doğa severleri kendisine hayran bırakan Giresun Karagöl Yaylasına Turizmcilerin daha çok ilgisini çekmek için Tanıtım Şenliği düzenleniyor.

Yalova Giresunlular Derneği öncülüğünde, Aydındere Belediyesi katkılarıyla 1.si düzenlenecek olan Aydındere Karagöl Yaylası şenliğinde yerel sanatçılar sahne alacaklar.

27-28 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan şenlik öncesinde açıklamada bulunan Yalova Giresunlular Derneği Başkanı İbrahim Arslan; “Giresun son yıllarda turizm ve doğal yaşam alanları ile anılan şehirler arasında yer almaya başladı. İlçemize bağlı Karagöl Yaylası’da doğal güzelliği ve mis gibi havası ile bu Turizm yerlerinden birisidir. Bizlerde bu doğal güzellikte bir araya gelerek 1.Aydındere Karagöl Yayla Şenliğini düzenlemeye karar verdik. Karagöl Yaylası Elmalı Obasında düzenlenecek ve  2 Gün boyunca Mavi Karadeniz Tv ekranlarından canlı yayınlanacak olan etkinliğimize tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

Arslan açıklamasında, şenliğin düzenlenmesi için elinden gelen her türlü imkanı sunan Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir’e teşekkür ederek organizasyona ev sahipliği yapacak olan Aydındere Beldesi sakinlerine şükranlarını sundu.

Zafer Çamaltı’nın sunuculuğunu yapacağı, Giresun’un önemli seslerinden Işıl Işıl, Güzel Esma, Yusuf Tepe, Hamza Usta’nın sahne alacağı Şenlikte “İnece Grup Horon” ekibi de sahne alacak.