Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Giresun İYİ iktidarda ciddi yatırımlar görecek”

Seçime 3 gün kala

Seçime 3 gün kala nerdeyse Giresun’un tamamını dolaşan ve vatandaşlardan destek isteyen İYİ Parti Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum, iki yıl içerisinde Giresun’da gözle görülür ciddi yatırımlara imza atılacağını söyledi.

24 Haziran tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinin Giresun’un kaderini değiştireceğini belirten Dr. Orhan Erzurum, “İlk önceliğimiz yatırım. Şehrimize ekonomik, turizm, sağlık, eğitim ve kültürel yatırımlar yapacağız” dedi.

“Sağlıkta devrim yaptığını ifade edenler Giresun’un Sağlık kuruluşlarının halinden habersiz” diyen Dr. Orhan Erzurum, “Hastanelerimiz ciddi sıkıntılar çekiyor, daha geçen aylara kadar pansuman bezi dahi bulunmuyordu. Hastalarımız, vatandaşlarımız komşu illere ve büyük şehirlere gitmek zorunda kalıyor. Yıllardır çözülemeyen bu sorun en kısa süre zarfında çözülecektir” ifadelerine yer verdi.

Giresun sahillerinin yıllardır atıl durumda olduğunu, eğitim de Giresun’un hak ettiği başarıya ulaşamadığını, kültürel ve sosyal yaşam alanlarının yetersiz olduğunu belirten Dr. Erzurum, “Bizler birileri gibi kağıt üzerinde proje gösterip hayal satmayacağız. Proje açıklıyorlar, nereye yapacaklarını açıklamıyorlar. İlk olarak şehrimize büyük bir Kültür sitesi ve çok amaçlı bir salon yapacağız. Yerel sanatçılarımız bizlerin en büyük değerlerinin başında gelmektedir. Kendileri içinde bir sanat merkezi yapacağız” şeklinde konuştu.

Giresun gençlerinin Türkiye’de örnek gösterildiğini, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için ciddi hamleler yapılması gerektiğini vurgulayan Dr. Orhan Erzurum sözlerini şöyle sürdürdü; “Bazıları ciddiye almıyor ancak bizler çok iyi biliyoruz. Birçok okulumuzda öğrencilerimiz sene içerisinde Türkiye’de ciddi yarışmalara katılıyor, önemli başarılar sağlıyor. Spordan, sanata, proje üretmekten zeka becerilerine kadar onurumuz, gururumuz oluyorlar. Ancak sonra ne oluyor, unutulup gidiyor. Bu gençler unutulmamalı, gençlerimize sahip çıkılmalıdır. Bizler Giresun’un gençlerine sahip çıkacağız, alanlarında, başarılı oldukları branşlarda her zaman destekçisi olacağız.”