Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç İş Adamları konferansta buluştu

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), Giresun Ticaret Borsası (GTB) ve KOSGEB Giresun İl Müdürlüğü tarafında Yağlıdere Genç iş Adamları Derneği (YAGİAD) öncülüğünde ticaret ve destekler hakkında konferans verildi. İlçede bir düğün salonun ’da düzenlenen konferansa genç girişimciler yoğun ilgi gösterdi. Konferans’ta GTB Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, yeni kurulacak olan “Fındık Borsası” hakkında bilgiler verirken bir şehir efsanesi haline gelen “Fındık Fiyatını Hamburg Borsası” belirler söylentilerini çürüterek fındığın tek borsasının Giresun’da Giresun Ticaret Borsası tarafından kurulduğunu söyledi.
Konferansta Giresun Ticaret ve Sanayi Odası adına konuşan yönetim kurulu başkan yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu, Genç girişimcilere Hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini belirtti.  Konuşmanın devamında Halilbeyoğlu; “Gençlerin yapamayacağı bir şey yoktur ama bu girişimleri gerçekleştirmek için hayalleri ne kadar önemliyse hayallerini plan, proje halinde kağıtlara dökmesi de o kadar önemlidir” ifadelerini kullandı Son olarak konuşan KOSGEB Giresun İl Müdürü Yasin Sefer, girişimcilere kapılarının her zaman açık olduğunu vurgulayarak KOSGEB’den nasıl destek ala bileceklerini ve bu destekleri hangi işler için isteye bilecekleri konusunda bilgiler verdi.
Konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçilerek konferansa katılan Genç iş adamları ve girişimciler konuşmacılara merak ettikleri konular hakkında sorular yönelttiler.
Pragmanın ev sahipliğini yapan Yağlıdere Genç İş Adamları Derneği (YAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kır, bizleri kırmayıp buraya gelen ve bizlere bilgiler veren tüm konuşmacılara ve ilçemizin esnafına teşekkür ediyorum. Bu programda özellikle Giresun Ticaret Borsası, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ilçe esnafı sorunlarını aktardı ve KOSGEB’in hibelerinden nasıl yararlanıla bileceği konusunda bilgiler verildi. Bu programımızın ilçe esnafına katkı sağlayacağına inanıyoruz ve bunun gibi projelerimiz daha devam edecek” şeklinde konuştu.