Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
blank
Ertan AKSU

Firari Kısa Film

Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Televizyon son sınıf öğrencisi genç yönetmen Burak Doğan’ın yazmış olduğu Çanakkale Destanı’nı anlatan kısa film çekimleri 25-26 Ocak tarihlerinde Conkbayırı ve Eceabat’ta yapıldı. Giresun Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncusu Özgür Aydın bu projede yer aldı. Filmin kurgu ve efektleri itinayla yapıldıktan sonra Zeytinburnu Belediyesi Kültür İşleri bölümüne teslim edildi. Film, Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği Çanakkale konulu kısa film yarışmasında yarışacak. goztepe Filmin konusu ise İstanbul Üniversitesi son sınıf öğrencisi Mahmut ile Giresun’dan gelen okuma yazma bilmeyen Hasan’ın siperdeki arkadaşlıklarını konu ediniyor. Film yaklaşık 12 dakika.
Burak Doğan: Firari filmini yönetmeni
Genç yönetmen Burak Doğan film ile ilgili şu açıklamayı yaptı: Bu benim profesyonel anlamda ilk kısa filmimdi. Zor şartlarda, kısıtlı imkanlarla bu projeyi gerçekleştirdik. Şehitlerimizi anlamaya ve onları anlatmaya çalıştım. Duygusal ve sinematografik yönden güzel bir film olduğunu düşünüyorum. umraniye
halkali Oyuncu arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. Filmimizi birçok festival ve yarışmalara göndereceğiz. Şuanda da filmin altyazısı ile uğraşıyorum.
Özgür Aydın: GBŞT. Oyuncusu
Yönetmen arkadaşım Burak Doğan bu teklifi bize yönelttiğinde “Çanakkale” konulu olduğu için ve sıcak yaklaşımından dolayı hiç düşünmeden kabul ettik.İyi bir ekip olduk iki gün gibi kısa zamanda dar bütçeyle ve zor şartlarda çekimleri bitirdik, elimizden geldiğince güzel bir şeyler yapmaya çalıştık. Umarım bu emek bu özverimiz havada kalmaz. Biz bu filmle taçlandırılmak, emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Giresun belediye şehir tiyatrosu olarak bu tür sanatsal yaklaşımlara sonuna destek verdiğine inanıyorum.
Yazan ve yöneten: Burak Doğan
Yapımcılar : Közhan Yazgan, Mehmet Doğan, Hasan Kocabey, Faruk Karaman, Murat Koç, İhsan Yarkın

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

12345678