Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FINDIK MÜZESİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

Giresun Ticaret Borsası Başkanı

Giresun Ticaret Borsası Başkanı Yaşar İbaş, Giresun’a bir fındık müzesi kazandırmak istediklerini belirterek destek istedi. İbaş; “Fındık Müzesi için sahildeki dolgu alanlarından bir yer istiyoruz, gerisini biz yaparız” dedi.

Giresun Ticaret Borsası Başkanı Yaşar İbaş, 50-60 yıldır gündemde olan Fındık Müzesini Giresun’a kazandırmak istediklerini belirterek başta siyasiler olmak üzere tüm Giresunlulardan destek istedi.

İbaş, fındık müzesi için sahilden devlete ait arazilerden kendilerine yer gösterilmesi halinde bunu gerçekleştirebileceklerini de kaydetti.

NELER OLACAK

Yaşar İbaş, fındık müzesinin kurulacağı alanda Giresun’a mal olmuş el sanatları ve atölyeleri ile bunların satış noktalarını, Giresun kalite için fındık kırma fabrikası, kavurma, ezme imalatı ve bunların görsellendiği canlı bir üretim hattı ve satışının ziyaretinin yerli ve yabancı turistlerce izlenebilecek alanlar oluşturma arzusunda olduklarını da söyledi. İbaş fındık müzesinin kurulacağı alanda ayrıca çikolata evi ile fındık konularını içeren silikon heykellerle yapılmış kırsal yaşamı anlatan ortam yaratmak istediklerini belirtti.