Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Espiye Belediyesi Derin Deşarj Projesine başlandı

Espiye Belediyesi’nin iddialı projelerinden

Espiye Belediyesi’nin iddialı projelerinden biri olan ve aynı zamanda çevreci bir proje olan Derin Deniz Deşarjı Projesi çalışmalarına başlandı. Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere’nin girişimleri sonucunda proje hayata geçirildi.1,5 yıl içerisinde tamamlanacak olan projenin toplam bedeli 8 milyon TL’dir. Derin deşarj ile ilgili yüklenici firma gerekli ön çalışmaları başlatıp projenin hayata geçirildiği Adabük mahallesinde çalışmalara başladı.

Temel atma töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı: Mustafa Karadere “Çevreci bir proje olarak nitelendirdiğimiz Espiye Belediyesi Derin Deniz Deşarj İnşaatı tamamlandığında şehrin bütün kanalizasyon bağlantı şebekelerini bu projeye entegre edip tüm atık suların, kanalizasyon sularının denizin dibine ve en az 1 km içerisine deşarjını yapmış olacağız tüm sahil boyunca dökülen kanalizasyon hatları izole edilerek tek bir noktadan hatta bağlanmış olacak” dedi.

Adabük Mahallesindeki temel atma törenine Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Soğukpınar belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir İlçe başkanı Ali Küçükaydın ve vatandaşlar katıldı.