Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzurum, çalışmalarını Aksu’da devam etti

Bu haberin fotoğrafı yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum seçim çalışmalarını Aksu Mahallesinde sürdürdü. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılan Dr. Orhan Erzurum, her kesimden vatandaşın kendilerine teveccüh gösterdiğini, hiç kimsenin beklentisini asla boşa çıkarmayacağını ifade etti.
Seçimler öncesi iktidar partisinin toplu açılış ve temel atma törenlerini samimi bulmadığını, vatandaşlarında bu tip göstermelik açılışlara itibar etmediğini belirten Dr. Orhan Erzurum “ Yıllar önce sizlere bu mahallede çöp alanını kaldıracağız diye söz verdiler. Sanki vaatlerini yerine getirmişler gibi şimdi gelmişler yine sizlere bu alan için başka vaatler veriyorlar. Önce siz ilk verdiğiniz sözde durun” dedi.
Aksu mahallesi sakinlerinden destek isteyen MHP Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum “ Halen halkımızın çoğu Aksu mahallemizi “Seka” olarak bilir. Peki sizlere soruyorum, binlerce kişinin evine ekmek götürdüğü Seka fabrikamıza ne oldu? Bırakın fabrikayı hurdasını bile sattılar. Şimdi tutup buralara yeni yaşam alanları yapmayı vaat ediyorlar. Türkiye’de hangi vilayette görülmüştür. Sen binlerce kişinin çalıştığı Seka Aksu Fabrikasını kapat ve sat, sonra yerine yaşam alanları vaadinde bulun. Kimse düşünmüyor bu insanlar nasıl yaşayacak” dedi.
Giresun’a mutlaka yeni yatırımcıların getirileceği, Devlet destekleri fabrikaların kurularak istisnam yaratılacağı sözünü veren Dr. Orhan Erzurum “Artık yeter, 3 dönem Giresun halkı bu insanlara çuval dolusu oy verip Ankara’ya gönderdi. Kimse bizlerin, şehrimizin insanlarının kaderi ile oynamaya hakkı yoktur” dedi.