Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EMÜR’DEN GÖRKEMLİ BAŞLANGIÇ

Bu haberin fotoğrafı yok

Keşap Belediye Başkanı ve Keşap AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, yoğun katılım ile seçim çalışmalarına start verdi.

Keşap Kapalı Halı Saha ve Sosyal Tesislerinde yapılan konser ile Başkan Emür, 5 yılda yapılan, devam eden ve bundan sonraki hedeflerini sinevizyon ile Keşaplı hemşehrilerine detaylı anlattı.

Başkan Emür, yeni dönemde de Keşap’ı Gönül Belediyeciliği ile Keşaplı hemşehleriyle yönetmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Emür, “Katılım umduğumuzdan çok yüksek olduğu için, bu yoğun ilgiden dolayı tüm Keşalı Hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

Akşam seçim startımızı verirken, seçim büromuzun da açılışını yapmış olduk. Yarından itibaren bütün hemşehrilerimizi seçim büromuza bekliyoruz. Akşamları bizde seçim büromuzda olacağız.

HALKIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Başkan Emür, görev yaptığı 5 yıl boyunca Keşap’ı, halkın her kesimi ile birlikte yönettiklerini ifade etti.

“KEŞAP BELEDİYESİ OLARAK HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ PROJELERLE KARADENİZ’İN YILDIZI YÜKSELEN VE PARMAKLA GÖSTERİLEN ÖRNEK BİR İLÇESİ OLDUK”

“Yaptığımız projeler her zaman tam puan aldı. Hizmetlerimiz katlanarak devam edecek. Görev yaptığımız süreçte siyasi kimlik gözetmeksizin halkımızın her kesimine eşit mesafede hizmet ürettik. Halkımızın yaşam konforunu arttıran, ayrıca örnek gösterilen sosyal projelere de imza attık. Yeni dönemde de yine vatandaşlarımızla kol kola çalışacağız” dedi.

TEŞEKKÜRLER KEŞAP

Başkan Emür “Keşap’a önemli hizmetler kazandırdık. Hayalleri gerçeğe dönüştürdük, dönüştürmeye devam ediyoruz. Şimdi Keşap’ın önüne yeni hedefler koyarak hizmetlerimizi sürdürme adına 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Keşaplı vatandaşımızın kendilerinden yetki istiyoruz. 5 yılda yapılan hizmetlerimizi yapacaklarımızı ve meclis üyesi adaylarımızı tanıttıķ. Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Bu yapılan hizmetlerin devamı için her bir seçimde bugüne kadar olduğu gibi oylarımızı arttırarak devam ettirdiğimiz gibi hep beraber Keşap için, gönül belediyeciliği için haydi bir daha Keşap’ dedi.

KEŞAP TURİZM FAKÜLTESİ

İlk geldiğimizde dedik ki bu Turizm Fakültesini yaparsak biz yaparız dedik. Yapılacak dediğimiz zaman yapamaz dediler. Temel alanı 1500 metrekare üzerine toplam 11 metrekare inşaat alanı olacak olan 4 yıllık Keşap Turizm fakülte binası, Bodrum dahil 7 katlı olacaktır.

Bodrum Katı, Temeli ve Çevre Düzenlemesi Belediyemizce yapılarak üniversitemize teslim edildi. Toplam 13 Milyon ödeneği vardı. Eylül ayında hizmete girecek. 4 yıl içinde 1 500 öğrenci eğitim görecek.

Üstlenici firma tarafından inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. En kısa zamanda tamamlanması için takiplerimiz devam edecek.

İstenirse Keşap’ta imkansız olarak görülen bir çok konunun gerçekleştirilebileceğini inanıyoruz.

Bu Fakülte binası da bunun en güzel örneği…

DOĞALGAZ PRESTİJ PROJEMİZ

İlk önce doğalgaz lisansını aldık. Uğurca Mahallesinin girişinde ilan ettik. İnanmadılar. Dediler ki palavra. Biz dedi ki Mehmet Emür de palavra olmaz. Bir söz verdiyse yapar. Botaş köylerde çalışmalara başladı.  Efendim Keşap’a gelmeyecek, Espiyeye gelecek. Keşaplıları kandırıyorlar. Zaman geçmedi Keşap’a hat girdi. Bundan iki ay sonra dediler ki Keşap’a iç hat yapılmayacak. Keşap’ta hatlar çalışmaya başladı. İç hatlar yapıldı. Sonra dediler ki bu sarı boru, çok anlıyorlar ya arkadaşlar. Sarı borudan doğalgaz olmaz dediler. Efendim ev bağlantısı yapılmadı dediler. Ev bağlantıları yapıldı. Fındıklıya yapıldı. Bozkur’ta yapılmayacak dediler. Yani dediler dediler. Onlar konuşur biz yaparız. Göreceksiniz Nisan ayında geri kalan diğer mahallelerimiz tamamlanacak. Geçen hafta Ankara’daydım. Temmuz ayı içinde gazı vermiş olacaklar. Rabbim yardımcımız olsun. Seneye kışa doğalgazı yakmış olacağız.

KEŞAP KAPALI SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ

Spor Bakanlığında ihale çalışmaları yapılıyor. 1 ay içinde bitmiş olur.  Mayıs Haziran Ayında temeli atılacak.

Stadyum yanına yapılacak olan Keşap Kapalı Spor Salonu, Kültür ve Gençlik Merkezinde aktivite alanları, hamamı ve saunası komple bir tesis yapacağız. Salı ve Perşembe sadece bayanların faydalanacağı hamam ve sauna bayanların faydalanacağı günler olacak.

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI, İLÇE MEYDANI VE KÜLTÜR MERKEZİ

Belediye Hizmet binamız temelini attık. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediye hizmet binamız toplam 3000 m² alanda, 4 kattan oluşacak. Belediye binası içinde 250 kişilik toplantı salonu ve 200 m² olan sergi salonu da bulunacak. Ayrıca 6000 m² olan meydan projemizin içerisinde vatandaşlarımızın daha rahat etmesi ve trafik sorunu olmaması için otopark, süs havuzları, açık hava toplantı ve mitingler alanı gibi birçok detay düşünülerek projelendirilen yeni hizmet binası çevre düzenlemesiyle bölgesin de örnek bir hizmet binası haline gelecek. İlçe meydanı yapılacak.

BATI ÇIKIŞI

Aşağı yukarı 3 yıldır uğraşıyoruz. Karayollarından en sol aldığımız dal çık projemiz. Proje ihalemiz yapıldı. Sondajları yapıldı.  2019 yatırım programına yazıldı. Sadece devletin ödenekleri açıldığında dal çık şeklinde modern bir batı çıkışı olacak. Bunu da başaracağız. Yapamaz diyorlar ya bunda hep birlikte Allah’ın izniyle hep beraber 5 yıl içinde göreceğiz. Muhtemelen 2020 yılında projemiz başlayacak.

DUT DİBİ KÖPRÜSÜ YENİLEME PROJESİ

Halkımıza anket yaptık. 6 proje sunduk. Çünkü biz halkımızın düşüncesi ve fikrine önem veriyoruz. Hep beraber ilçemizde yaşıyoruz. Sizlerin en çok oy verdiği projemiz seçildi. İhalesi yapıldı Müteahhit arkadaşımız yer teslimini aldı. Geçen haftalarda sondajı yapıldı. Önümüzdeki Bahar aylarında çalışmalara başlayacaklar. Çift taraflı araçların rahat geçeceği, kemer şeklinde

İki tarafı yaya kaldırımı olan güzel bir köprü yapacağız. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz bu hizmetleri çocuklarımız için yapıyoruz.

DERİN DENİZ DEŞARJ PROJESİ

Şu an İller Bankası ile temasta olduğumuz, çet planlarının hazırlandığı önümüzdeki 2020 programında deniz derin deşarj projemiz, artık derelerimize kanalizasyon ve pis su akmayacak. Bunların hepsini toplayacağız. Büyük şehirlerdeki gibi ve deniz derin deşarj projesi ile açığa atılacak. Derelerimiz ter temiz olacak. Projemiz hazırlanıyor.  Muhtemelen önümüzdeki yıllarda ihalesi yapılacak.

BİSİKLET YOLU PROJESİ,

Çevre Bakanlığımıza onaylattık. Şu an da İller Bankasına ödenek için gönderildi. Sahil bandında bisiklet yolu yapılacak. Gençlerimiz ve çocuklarımız bu yolu rahatlıkla kullanacaklar. Modern bir bisiklet yolu olacak. Keşap’ımıza yakışacak projelerimizden biri olacak.  Biz önce projelendiriyoruz. Sonra ödenek buluyoruz. Cenabı Allah’ın izniyle gerçekleştiriyoruz.

VİYADÜK DOLGU ALANI PROJESİ

Muhtemelen bir sene içinde dolgu işlemi bitecek. Projesini önümüzdeki yaz hazırlatacağız. Rekreasyon alanı yapacağız. 2 yada 3 tane iskele olan, çay ocaklarının olduğu, spor alanlarının, yürüyüş alanlarının olduğu 30 dönümlük alan üzerine kurulu olacak.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Keşap’ta üst yapı, alt yapı, su ve doğalgaz gibi birçok fiziksel projeye imza attık ve atacağız. Gönül Belediyeciliği kapsamından biz önümüzdeki dönem birebir ne kadar kişinin ihtiyacını görebiliriz, ne kadar kişinin gönlünü alabiliriz, bunda işsiz çocuklarımızdan tutunda, hastalarımızın ihtiyacı ve birebir özel işlere kadar birebir gönül yapma olacak. Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim.” Yunus Emre’nin sözü gibi olacak.

Zaman zaman ne yazık ki bazı söylentiler duyuyoruz. Biz bunlarla uğraşmıyoruz. Kim ne derse desin Kaliteli kişi işiyle, boş insan kişiyle uğraşır. Biz işimizle uğraşıyoruz. Kim bizimle uğraşırsa uğraşsın.   Bizim derdimiz Keşap, Bizim derdimiz Keşaplı hemşehrimiz, hakkımızda ne söylerse söylesinler. Kulaklarımızı tıkıyoruz.  Hakkımızı hepsine helal ediyoruz. Bir hizmet için varız. Çünkü biz hizmetimize bakıyoruz” dedi.

1945’den beri Keşap Belediye Başkanı görevleri yapan tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

Değerli hemşehrilerimiz Hepinizin gönüllerine oylarına talibim. Ben Keşap’ın çocuğuyum.  Ölene kadarda kendi imkanlarımla ve devletin imkanlarıyla Keşap’a hizmet etmeye devam edeceğim. Elimden geleni yapmaya da devam edeceğim. Bunun için söz veriyorum” dedi.

KEŞAP MECLİS ÜYE ADAYLARINI TANITTI

Başkan Emür Keşap Meclis Üyelerini tek tek davet etti. Keşap AK kadro ile sahnede birliktelik mesajı verdiler.

Başkan Emür, “Biz bu memleketin gecemizi gündüzümüze kattık ve katmaya da devam edeceğiz. Bu dönem listemizde iki tane hanım kardeşimizde bulunuyor. Onların sayesinde iki kere seçim kazandık. Biz hanım kardeşlerimize büyük önem veriyoruz. Yine onların desteğiyle seçimi kazanacağız. Hanımlar başımızın tacıdır. Rabbim nasip ederse bir dönem daha çalışacağız. Ondan sonrada başkasına emaneti teslim edeceğiz. Biz tüm ekip arkadaşlarımızla hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız, Hepinizi seviyoruz. Hepiniz başımızın tacısınız. Allaha amenet olun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bir SEVDADIR Keşap, Sevdası olan yorulmaz” dedi.

Sebahattin Aydın, Mustafa Büyükaydın, Şenel Aslan, Nadir Tekin, Saliha Özdemir Bıçakçı, Dursun Akdeniz, Mehmet Külekçi, Nuray Kılıç, Muharrem İnce isimlerinden oluşuyor.

“BU YOLU KOŞARKEN TEK BİR KALP BİLE KIRMADAN HEDEFE VARMALIYIZ”

Başkan Emür, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1994 yılında başlattığı hizmet belediyeciliği anlayışını; tevazu, samimiyet ve gayretle Keşap’ta uyguladıklarını söyledi. 31 Mart sabahına kadar teşkilat olarak büyük bir gayretle çalışacağız. Akıl akıldan üstündür.  Her kesim ile görüşüp istişare yaparak oylarımızı daha çok artıracağız.

Aday tanıtım törenine katılan vatandaşlar Keşap Belediye Başkanı ve AK Parti Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür’ün konuşmalarını sık sık sloganlarla böldü ve destek verdi.