Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Duroğlu’nu ilçe olma heyecanı sardı

Daha evvel belde iken

Daha evvel belde iken köy statüsüne düşen Giresun’un merkez ilçeye bağlı Duroğlu beldesi 8 yıl önce yeniden kazandığı belediye statüsünün ilçeye dönüşeceği günü bekliyor. Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, beldenin alt yapı olarak ilçe olmaya hazır olduğunu belirterek, en büyük hayallerini yakın zamanda gerçekleştireceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, “Vatandaşlarımız ve belediye başkanı olarak bizler, Duroğlu’nun ilçe olması noktasında altyapısal olarak tüm çalışmalarımızı tamamladık. Buna vatandaşlarımız ve bizler hazırız. Belediye Başkanı olarak vatandaşların şahsında Duroğlu’nun ilçe olması en büyük hayalim. Biz Belediye Başkanı olmadan önce burası düşen beldeler arasında iken bugün ilçe olması en büyük muradımız olur diye düşünüyorum” dedi.

“NÜFUSUMUZ YETERLİ VE İLÇE OLMAYA HAZIRIZ”

Duroğlu beldesinin gerçek nüfusunun birçok ilçeden daha iyi olduğunu vurgulayan Başkan Kılıçaslan, “Niye ilçe diye belki vatandaşlarımızın aklına bir soru gelebilir. 8 yıldan bu yana burada Belediye Başkanlığı yapıyorum. Vatandaşlarımızın ve siyasilerin sayesinde hatırı sayılır hizmetleri oluşturduk. Burası Giresun sahiline 8 kilometre, merkeze ise 14 kilometredir. Çanakçı ilçemizin nüfusu bin 830. Uzun yıllardan bu yana ilçe olarak devam ediyorlar. Çamoluk’un nüfusu bin 500-bin 600 civarında, uzun yıllardan bu yana ilçe olarak devam ediyorlar. Siyasilerimizin de desteği olursa, Giresun’da bir ilçemiz daha fazla olmuş olacak. Şu an da son kayıtlarla birlikte biz nüfus olarak yeterliyiz. İlçe olmaya da hazırız ve talibiz. Duroğlu’nun ilçe olacağı günü bekliyoruz” diye konuştu.