Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DÖNEKLERE MHP’DE YER YOK”

MHP İl Başkanı Müjdat

MHP İl Başkanı Müjdat Öz, partisinden istifa edenlere yaptığı açıklamayla yüklendi. Öz, istifacıları Banker Bilo filminde Maho ağanın peşinden gidenlere benzetti. Öz; “MHP’den istifa ettim” sözlerini silah gibi kullanan döneklere, sağı solu arayıp içimizi bulandırmaya çalışan müflis emellere eyvallahımız olmaz” dedi.

MHP’de istifacıların yaptıkları açıklamalara İl Başkanı Müjdat Öz’den çok sert karşılık geldi. Öz, yaptığı yazılı açıklama ile istifacılara yüklendi ve “MHP’de döneklere yer yok” dedi. Öz, partisinin her devirde siyasi saldırıların hedefi olduğunu anımsatarak istifa edenler için” Şimdi de çıkmışlar “MHP’den istifa ediyorum diye sosyal medyadan paylaşım yapıyorlar. Bu hususta elimize ulaşan bir istifa söz konusu olmadığı gibi bahsi geçen müstafilerin sayısı bir elin parmaklarını geçmemektedir. Bu güruhun anlayamadığı şey; halkın yalanı, iftirayı, ikili oynamayı, entrikayı sevmemesidir. Bunların MHP aleyhinde algı oluşturmaya dönük propaganda ve kampanyaları ters tepecektir” dedi.

“NEFİSLERİ UĞRUNA İSTİFA EDİYORLAR”

MHP İl Başkanı Öz açıklamasında, “Aramızda bulunuyorken son yıllarda partimizin lehine hiçbir hayırlı çalışma ve gayret göstermeyenlerin, şimdilerde istifa etmeleri nezdimizde hiçbir anlam ifade etmemektedir. Nefisleri hesabına partimizden istifade edemeyenler istifa etmiş ne olur. Bunların Yeli kayadan ancak toz alır. Bu zihniyeti kömürleşmiş, kalbi taşlamış güruh kendilerine başka meşguliyet bulmalıdır” diye konuştu.

Öz yazılı açıklamasını şöyle sürdürdü” MHP’siz hükümet, MHP’siz Meclis isteyen şerefsizlerle sonuna kadar mücadele ettik. Şimdi de bu oyunları bozacağız, oyuncuları perişan edeceğiz. Milliyetçi Hareket’te iradenin sahibi Milliyetçi-Ülkücü dava arkadaşlarımızdır. Bunların dışında bize empoze edilen senaryolara itibarımız yoktur” dedi.

BANKER BİLO MİSALİ

Öz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gazete sütunlarından ve sosyal medya hesaplarından “MHP’den istifa ettim” sözlerini silah gibi kullanan döneklere, sağı solu arayıp içimizi bulandırmaya çalışan müflis emellere eyvallahımız olmaz. Milliyetçi Hareket surda gedik açtırmaz. Ülkücüler ona buna pabuç bırakacak, onun bunun dümen suyuna girecek aciz, yetersiz ve zoru görünce sıvışacak bir gevşeklikte hiç olmamış, hiç de olmayacaktır. Ülkücünün yeri ve partisi MHP’dir. Ülkücülüğün patenti MHP’dedir. Türk milliyetçiliği ve Ülkücülük MHP’nin tekelindedir, çünkü milliyetçiliğin mücadelesini Ülkücülüğün fikriyatını ortaya koyan MHP’dir. Eski bir Yeşilçam yapımı olan Banker Bilo filmindeki gibi, Maho köylüleri Almanya’ya götüreceğim diyerek, günlerce kamyon kasasında gezdirdikten sonra nasıl İstanbul’un bir dağ yamacında bıraktıysa, peşinden gittikleri zatın istifacıları sizi iktidara götürüyorum deyip uçurum kenarına bırakacağı aşikardır. Bu onların meselesidir, ancak bu müstafilerden tek isteğimiz gittikleri yerin yenisi olmalarıdır.”