Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DOKA’dan Ordu-Giresun atağı

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelen Doğu Karadeniz, doğal güzellikleri ve sunduğu tarihi, kültürel ve alternatif turizm aktiviteleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde yaptığı Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tanıtımından sonra Giresun ve Ordu ile ilgili yeni projeler geliştirmeyi hedefliyor.

Cidde’de yapılan tanıtımda Arap turistlerin en çok merak ettiği ve gitmek istedikleri iller olarak ön plana çıkan Ordu ve Giresun ile ilgili yeni tanıtım ve destinasyon çalışmaları başlatan DOKA, yurt dışından turistlerin bölgemize çekilmesi ve ekonomik bir değer oluşturulması noktasında ciddi çalışmalara start verdi.

Ordu ve Giresun’un Arap dünyasında daha iyi tanıtılması ve bu illerde yeni turizm destinasyonların oluşturulması, markalaşma, işbirlikleri ve ağ oluşturma konusunda önemli çalışmaları hayata geçirmek için hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını ifade eden DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, “Cidde’de yaptığımız son tanıtımda gördük ki, Arap turistler Ordu ve Giresun’u çok merak ediyor ve buralara gidip gezmek, görmek istiyor. Bizde yükselen bu ilgiyi değerlendirme ve oluşan talepleri karşılamak için Giresun ve Ordu ile ilgili yeni stratejileri geliştirmeyi planlıyoruz. Umuyorum ki yapacağımız bu çalışmalarla bölgemiz turizmi daha da iyi noktalara gelecektir” diye konuştu.