Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyadin, “Kazanmak için gideceğiz”

Giresunspor teknik direktörü Metin

Giresunspor teknik direktörü Metin Diyadin, Altınordu maçına iyi hazırlandıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Kardemir Karabükspor lige 62, Evkur Yeni Malatyaspor ise geçen sezon 61 puanla çıktı. Bu demek oluyor ki biz bu ortalama ile yolumuza devam etmeyi başarabilirsek adımızı Süper Lige rahatlıkla yazdırabiliriz. Şimdi önümüzde Altınordu maçı var. İlk altı hattına yakın bir ekip ile oynayacağız. İyi hazırlanıyoruz. Biz içeride, dışarıda üç puan için sahada olan bir ekibiz. Hafta sonunda da öyle olacak. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. İnşallah istediğimizi elde ederek dönüş yapmayı başaracağız” dedi.
Hedeflerinin Süper Lig olduğunu kaydeden Diyadin, “Bizi geride kalan 11 haftalık süreçte en çok Manisaspor karşısında kaybettiğimiz üç puan üzdü ama futbolun içerisinde bunlar var. Tabi geçmişi konuşmak önemsiz ancak hatalarımızdan da ders çıkartarak önümüze bakıyoruz. Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasının ikinci yarısında ortaya koyduğumuz oyun eski günlerimize dönüş yaptığımızın sinyallerini verdi. İç sahada hep böyle baskılı oynayabilirsek burada kolay kolay puan kaybetmeyiz” diye konuştu.

KORKİSHKO BU HAFTA YOK !
Golcü futbolcumuz Dmytro Korkishko, hafta sonu deplasmanda oynanacak Altınordu maçında forma giyemeyecek.
Giresunspor’un U21 ile yaptığı karşılaşmada sakatlanan ve kasığında yırtık olduğu tespit edilen Ukraynalı yıldız Korkishko’nun
iç sahada Ankaragücü ile yapılacak maçta da sahada olma ihtimalinin az olduğu öğrenildi.