Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DGD ödemeleri yarın başlıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği ödemelerine Ziraat Bankası aracılığı ile bugünden itibaren başlanılacak.
Üreticilerin mağdur olmaması ve yaşanacak yoğunluğu azaltmak için Ziraat Bankası Şubelerince, TC Kimlik numaralarının son rakamlarına göre 06-13 Nisan 2015 tarihleri arasında ödemeler yapılacak.
Buna göre, TC Kimlik Numaralarının son hanesi 0 (sıfır) olanlar 6 Nisan 2015 (bugün), 2 olanlar 8 Nisan 2015, 4-6 olanlar 10 Nisan 2015 ve 8 olanlar ise 13 Nisan 2015 ödemelerini alabilecekler.

FINDIK ÜRETİCİSİNDE HEYECAN

Fındık üreticisini bu hafta içerisinde ödenmesine başlanacak olan alan bazlı destek ödemeleri heyecanı sardı. Giresun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bakanlık tarafından uygulanan çiftçi kayıt sistemine bağlı olarak ödenen fındık alan yazlı gelir telafi edici destekleme ödemeleri icmallerinin bakanlığa ulaştırıldığını açıkladı. Açıklamada alan bazlı destekleme ödemelerinden Giresun genelinde Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı 78.003 fındık üreticisine toplam 166.208.116,85 TL. ödeme gerçekleştirilecek.