Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirci projelerini anlattı

Bu haberin fotoğrafı yok

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun Milletvekili aday adayı Mustafa Demirci, seçim çalışmaları kapsamında projelerini anlatı.

Demirci, Eğitimin hızlandırılması ve sorunlarının tamamının giderilerek düzeltilmesi için Giresun’u pilot İl haline getireceklerini söyledi. 7 Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti’den Giresun Milletvekili aday adayı Mustafa Demirci, projelerini anlattı.

Siyasi, ekonomik ve eğitim alanları gibi birçok konuda proje hazırladığını aktaran Demirci, ”Giresun Lisanslı fındık deposunun faaliyete geçmesini Sağlayacağız. Başlamış olan eğri bel tünelinin takipçisi olarak en kısa zamanda hizmete açılmasını sağlayacağız. Turizm için yatırımcının önündeki Bürokratik engelleri kaldırıp ilimize gelen yatırımcılara yardımcı olup ilimizi turizm merkezi haline getireceğiz. Bulancak (OS) Organize Sanayi Bölgesini nitelikli yatırımcılara verip markalaşmış yatırımcılarla ilimizin marka değerini yükselteceğiz. Giresun’un doğusunun kalkınmasını hızlandırmak için tren yolunun Tirebolu İlçesine getirilmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Çanakçı İlçesini Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi karayolu ağı ile birleştirip bu bölgemizin de kalkınmasına yardımcı olacağız” dedi.

BEKİR ÖZTÜRK