Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun’da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti “Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün (26 Şubat 2019) saat 13.30’da Giresun’da Valilik önünde düzenlenecek olan mitingde Giresunlulara seslenecek. Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde başlattığı yurt içi gezileri kapsamında Giresun’da yapacağı miting öncesi ilde geniş çaplı güvenlik önlemleri alındığı gözlendi. Erdoğan’ın mitingde Türkiye ve dünya ile ilgili önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzincan’daki miting sonrası helikopterle Giresun’a geleceği bildirildi. Mitingle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, mitinge Erdoğan’ın yanı sıra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AK Parti Giresun, Ordu ve Trabzon milletvekilleri ile İstanbul milletvekilleri Nurettin Canikli ile Hasan Turan’ın da katılacağını duyurdu.
 Mitinge 31 Mart’taki yerel seçimler için ittifak yapılan MHP’den de il teşkilatının yanı sıra genel başkan yardımcısı Erzurum Milletvekili Kamil Aydın’ın da bulunacağı öğrenildi.

ŞENLİKOĞLU’NA DESTEK İSTEYECEK
 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü mitingde partisinin Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu için Giresunlulardan da destek isteyecek. Erdoğan’ın, Şenlikoğlu tarafından bir süre önce açıklanan projelerle ilgili olarak ta destek vereceğini açıklaması bekleniyor.