Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çotanaklar ile kazanacağız”

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresunspor teknik Direktörü Erkan Sözeri, Denizlispor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Seyircimizle birlikte kazanmak istiyoruz. Bu maçta dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Biz taraftarlarımıza layık bir futbol ve sonuçla sahadan ayrılmanın hesaplarını yapıyoruz” dedi.

Sözeri, “Altınordu deplasmanında yenilmezlik serimizi sürdürdük. İzmir’de aldığımız 1 puan bizim için çok değerli. 14 maçta bir mağlubiyetimiz var. Samsun maçı hariç, oyun disiplininden kopmadan ilerliyoruz. Giresunspor kendine güvenenleri mahcup etmeyecek ve ligde iyi bir yerde bulunacaktır. Pazar günü sahamızda Denizlispor ile mücadele edeceğiz. Evimizde oynayacağımız maçta puan kaybına tahammülümüz yok. Futbolcularımız da işin bilincindeler ve sahadan galip ayrılmak için gayret göstereceklerdir. Takımımızın 12. gücü olan taraftarlarımızı hafta sonu tribünlerde görmek istiyoruz.
Denizlispor maçını taraftarlarımızla birlikte kazanmak amacındayız, bunun hesapları içindeyiz. Maçtan galibiyetle ayrılıp, alt sıradan uzaklaşmayı hedefliyoruz. Hazırlıklarımızı 3 puan üzerine yapıyoruz, futbolcularımızın çalışmalarda sergiledikleri çabadan memnunum. Pazar günü maçı kazanacağımızdan ve Çotanakları sevindireceğimizden kuşkum yok. Evimizde oynayacağımız maçı kazanacak güç ve moraldeyiz” diye konuştu.