Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇOCUK GÖZÜYLE GİRESUN VE FINDIK”

Giresun Ticaret Borsası’nın düzenlediği,

Giresun Ticaret Borsası’nın düzenlediği, Giresun Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen “Çocuk Gözüyle Giresun ve Fındık” konulu ilkokullar arası resim yarışması sonuçlandı.
Ticaret Borsası Başkanı Yaşar İbaş yaptığı açılış konuşmasında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Sanatçılar ışığı erken görür’ sözünü hatırlatarak, sanata ve sanatçılara gereken desteği sağlamanın önemini vurguladı.
Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, bu güzel yarışmayı düzenleyen ve emeği geçen herkesi kutladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Çocuk Gözüyle Giresun ve Fındık” konulu resim yarışmasına katılan tüm öğrencileri öncelikle tebrik ettiğini belirterek; “Giresun Türkiye’nin en güzel kentlerinden biridir. Fındığı ise dünyanın en kalitelisidir. Giresun havası temiz, insanı güzel, özgürlüklerin kentidir. Aynı zamanda bir sanat kentidir. Sanat hepimizin ortak dilidir. Bu çocuklarımızın yeteneklerini geliştirip, önemli sanat eserleri ortaya çıkarmasını diliyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ticaret Borsamıza bu yarışmayı düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.
Yarışmada sergilemeye layık görülen ve derece alan resimler Giresun Atatürk Meydanı’nda sergilenirken, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Birinci Duroğlu Şehit Zafer Konak İlkokulu öğrencisi  İremsu Engin’in ödülünü Belediye Başkanı Kerim Aksu, ikinci  Keşap Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Emir Nabi Zıvalı’nın ödülünü Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt , üçüncü Namık Kemal İlkokulu öğrencisi  Nisanur Dutal’ın ödülünü Borsa Başkanı Yaşar İbaş ve jüri özel ödülüne layık görülen  19 Eylül İlkokulu öğrencisi Cansın Sarı’nın ödülünü ise Borsa Meclis Başkanı Ertaç Öztürk verdi.