Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de kongre takvimi belli oldu

CHP İlçe kongreleri 14

CHP İlçe kongreleri 14 Kasım-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Örgütü, ilçelerin kongre takvimini belirledi. Önceki gün İl Başkanı Necati Tığlı başkanlığında toplanan ilçe başkanları, kongre sürecine ilişkin bilgi paylaşımı yaparak tarihleri netleştirdi. Partisinin ilçe kongrelerine yönelik bir değerlendirmede bulunan CHP İl Başkanı Necati Tığlı, “Kongreler bir yenilenme sürecidir. Bizim için bir demokrasi şölenidir. Partimizin bayrağını daha nasıl yükseklere çıkaracağımızın mücadelesidir” dedi.

CHP İLÇE KONGRELERİ 14 KASIM-11 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Örgütü, ilçelerin kongre takvimini belirledi. Önceki gün İl Başkanı Necati Tığlı başkanlığında toplanan ilçe başkanları, kongre sürecine ilişkin bilgi paylaşımı yaparak tarihleri netleştirdi. Partisinin ilçe kongrelerine yönelik bir değerlendirmede bulunan CHP İl Başkanı Necati Tığlı, “Kongreler bir yenilenme sürecidir. Bizim için bir demokrasi şölenidir. Partimizin bayrağını daha nasıl yükseklere çıkaracağımızın mücadelesidir” dedi

YERELDE DE GENELDE DE BAŞARACAĞIZ

Kıymetli, her biri partimizin bir neferi olan İlçe başkanlarımızla bir araya gelerek hem ülke gündemi hem ilimizin sorunları, hem de parti çalışmaları hakkında fikir alış verişi yaptık. Bütün arkadaşlarımız fikir beyan etti, fikirlerimizi harmanladık. Bu arada önümüzdeki 2 ay içinde tamamlayacağımız ilçe kongrelerimizin de zamanını netleştirdik. Birlik beraberlik içinde, uzlaşarak, sevgi saygı çerçevesinde bu süreci en başarılı şekilde yaşayacağız. Önümüzde çok önemli süreç bizi bekliyor. Ülke gündeminde söz, yetki, karar organlarında görev alacak yöneticileri seçeceğiz. Yerel ve genel seçime kısa bir süre kaldı. Biz bu seçimlerde hem ülke hem de illerimizde başarılı olmanın çabası içinde olacağız.

ÜLKEMİZİN KURTULUŞU CHP İKTİDARINDA

Ülkemiz çok kötü günlerden geçiyor. Çok sorunumuz var. İçte ve dışta halimiz kötü. Demokrasi ve özgürlükler baskı altında, işsizlik had safhada, hukuk ve adalet yok hükmünde. Halkımız perişan ve huzursuz. Bizlere düşen bu ülkede halkın iktidarını kurmak, CHP’yi birinci parti olarak sandıktan çıkarmaktır. Bıkmadan, usanmadan gece gündüz var gücümüzle çalışacağız. Bu ülkenin başka çıkar yolu yok, kurtuluş CHP iktidarında. Şimdiden kongrelerimizin ülkemiz, ilimiz ve halkımız adına hayırlı olsun, göreve gelecek arkadaşlarıma başarılar dilerken, görev değişimi yapan arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum. İlçe kongrelerimizden sonra belirleyeceğimiz bir tarihte de il kongremizi gerçekleştireceğiz.

KONGRE TAKVİMİ ŞÖYLE: Buna göre; Bulancak 14 Kasım’da, Çanakçı 30 Kasım’da, Alucra 2 Aralık’ta, Piraziz 5 Aralık’ta, Görele 5 Aralık’ta, Güce 6 Aralık’ta, Keşap 6 Aralık’ta, Dereli 7 Aralık’ta, Doğankent 7 Aralık’ta, Espiye 8 Aralık’ta, Yağlıdere 8 Aralık’ta, Giresun merkez 9 Aralık’ta, Şebinkarahisar 10 Aralık’ta, Eynesil 11 Aralık’ta, Tirebolu 11 Aralık’ta yapılacak. 26 Ekim 2017.