Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’DE “HAYIR” TOPLANTISI

CHP’de Nisan ayından yapılacak

CHP’de Nisan ayından yapılacak olan anayasa halk oylaması öncesinde toplantılar sürüyor. İl Başkanı Necati Tığlı, “Tek amacımız; parlamenter sistemi daha da demokratikleştirerek yaşatmak, geleceğimizi tek adamın iki dudağının arasına bırakmamaktır” dedi.

TBMM’de 18 maddelik anayasa değişikliği teklifinin referandum eşiğinde kabul edilmesinin ardından “HAYIR” kampanyası yürüten CHP, çalışmalarını aralıksız şekilde sahada yürütüyor. Kampanyayı “Partiler Üstü” bir biçimde götüren CHP toplumun her kesimiyle bir araya gelerek demokrasi adına büyük umut veriyor.

Kampanyaya ilişkin bilgi paylaşan CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, bu süreçte siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile de temas ettiklerini belirterek şunları söyledi: “CHP olarak biz büyük bir aileyiz. Eski ve yeni yöneticilerimiz, üyelerimiz, parti dostlarımızla hep birlikte yan yana mücadele ediyoruz. Tek amacımız; parlamenter sistemi daha da demokratikleştirerek yaşatmak, geleceğimizi tek adamın iki dudağının arasına bırakmamaktır. Türk Milletine “diktatörlük” değil, çağdaş ve demokratik bir yönetim yakışmaktadır. Kampanya çerçevesine ilk olarak İl başkanlığında geniş katılımlı bir toplantı düzenlediğimizi ifade etmiştim. Şimdi ekipler oluşturduk ve ilçe örgütlerimizi ziyaret etmeyi sürdürüyoruz. Bulancak’tan sonra Espiye ve Tirebolu ilçelerimizi de ziyaret ettik. Toplantılarımıza katılım ve ilgi çok yoğun. Parti yönetici ve üyelerimizin ötesinde halkımız da büyük destek veriyor. Ülkemizde her şey geriye gidiyor. Terör, işsizlik, baskılar. Halkımız tüm bunların hiç olmadığı kadar farkında ve bu defa yanlış gidişata HAYIR demeye hazırlanıyor.”

Bu arada STK’larla da, tercihini HAYIR’dan yana yapan siyasi partilerle iş ve güç birliği yaparak, toplumun her kesimine ulaşmayı hedefliyoruz. Umutluyuz, başaracağız. Ülkemizin karanlığa gömülmesini engelleyeceğiz. Bizim ve bize inananların gücü buna fazlasıyla yetecektir. AKP ve tarafsızlık ilkesini ihlal eden ve AKP’nin sözcülüğünü üstlenen Cumhurbaşkanı her ne kadar “Bu rejim değişikliği değil, sistem değişikliği dese de, “güç tek adamda toplanacak” sözüyle de kendisiyle çelişip, bunun tam da bir rejim değişikliğini olduğunu ilan etmiştir”

HAYIR KAZANACAK, DEMOKRASİ YAŞAYACAK

Bizle Ata’mıza verdiğimiz sözü tutacağız; Türkiye’nin geleceğine yönelik kararlar asla bir adamın gücünde ve inisiyatifinde olmayacaktır. HAYIR kazanacak, demokrasi yaşayacak, Türkiye laik, demokratik ve hukuk devleti olarak kalacaktır.