Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP il il ekonomik krizi anlatıyor

Ana muhalefet partisi CHP,

Ana muhalefet partisi CHP, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz gerçeğini anlatmak için illerde ziyaretler gerçekleştiriyor.
Bu kapsamda iki günlük bir Giresun ziyareti gerçekleştiren CHP İzmir milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ve Giresun milletvekili Necati Tığlı, STK’lar ve ekonominin Giresun’daki paydaşları ile bir araya geldiler.
CHP’li Tığlı ve Sındır, Giresun valiliği başta olmak üzere, Piraziz Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Belediye İş Sendikası, DİSK, Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi, Ticaret Borsası, Giresun Ziraat Odası ve Giresun Sanayi Sitesi Kooperatifi’ne ziyaretlerde bulundu.
Söz konusu ziyaretlerde Giresun ve Türkiye’de siyasal ve ekonomik alanda yaşanan sıkıntılar değerlendirildi.
Yaptıkları ziyaretlere ilişkin bir açıklama yapan CHP Giresun milletvekili Necati Tığlı, “Daralan ekonominin canlanması için çözüm önerilerimizi anlattık, paylaştık, tartıştık. Valiliğimiz, belediyelerimiz, sendikalar, meslek odaları ve derneklerimiz, tarafından çözüm odaklı yapılacak tüm çalışma ve planlamalara her zaman destek olacağımızı söyledik. Yanlış yönetilen bir ülke, doğru yönetilene kadar, mutfaklarda tencereler kaynayana kadar, esnafın borçları ödenene kadar ve çocukların geleceği garantiye alınana kadar mücadelemiz ve çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.