Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cemal Öztürk’ten Cumhuriyet Bayramı kutlaması

AK Parti Giresun Milletvekili

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Öztürk, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Birlik ve beraberliğimizin nişanesi olarak, ecdadımızdan aldığımız güç ve inançla Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünü kutlamanın büyük heyecanı ve onurunu yaşıyoruz.
Tarihin hiçbir döneminde istiklalinden, milli bütünlüğünden, devletinden vazgeçmeyen milletimiz, günden güne güçlenerek, kutlu yürüyüşüne devam etmektedir.
Değerli hemşehrilerim;
Devlet ve millet olarak istikametimizi hep daha ileriye, gelecek hedeflere çevirdik. Demokrasimizi geliştirdik, hak ve özgürlükleri genişlettik, ekonomimizi güçlendirdik. 2023 hedeflerimize doğru ilerliyor ve her türlü engellemelere rağmen icaraatlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılacak olan ve ekonomimize, ülkemize çok büyük değer katacak İstanbul Yeni Havalimanı bunu açıkça göstermektedir.
Cumhuriyetimizi miras bırakan aziz kahramanlarımızdan ilham ve güç alarak el ele barış ve huzur dolu bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı bir kez daha tebrik ediyor, kahraman şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anarken tüm hemşehrilerimize sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.”