Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cansız, MHP’den aday adaylığını açıkladı

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Valiliği Emekli Özel Kalem Müdürü Halil Cansız Milliyetçi Hareket Partisi’nden Giresun Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

HİZMET İÇİN ADAYIM

Halil Cansız yaptığı açıklamada, “Siyasetin amacı insana hizmet etmek, siyasetçinin hedefi de ait olduğu ilini, memleketini ve insanlarını çalışkan bilgili ve dürüst olarak bulunduğu yerden daha ileriye götürmek için çalışmaktır.

Şahsım ilimizde uzun yıllar kamuda Çok Değerli Valilerimizle görev yapma imkanı bularak ilimizin 15 İlçesini, Tüm Belediyelerini ve 539 köyünü tek tek gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmüş ve her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmuşumdur. Gece gündüz demeden onların dertleri ile dertlenip, sevinçleriyle mutluluk duyan bir insanım.

Piraziz’in Şerefli’sinden, Bulancak’ın Döngerisi’ne, Tandır’ından, Bektaş Yaylası’na, Dereli’nin Kulakkaya Yaylası’ndan, Akkayası’na, Kurtulmuş’undan, Kümbet’ine, Yağlıdere’nin Çağlayan Köyü’nden, Çıkrıkkapı Yaylası’na, Espiye’nin Yeniköy’ünden, Çepni Köyü’ne, Akıl Baba Yaylası’na, Çamoluk’un Uslucası’ndan, Alucra’nın Boyluca’sına, Kurtbeli Yaylası’na, Şebinkarahisar’ın Tepeltepe’sinden, Avutmuş’una, Doğankent’in Doymuş’undan, Güce’nin Şantiyesi’ne, Tirebolu’nun Işıklısı’ndan, Görele’nin Dikmen’ine, Çanakçı’nın Deregözü’nden, Eynesil’in Balcılısı’na, Keşap’ın Düzköyü’den ilimizin her noktasına kadar Halil Cansız olarak gücümün yettiği kadar hizmet vermişimdir.

Gerek görevimin bana verdiği imkanlarla, gerekse kişisel çabalarımla yolu kapanmış olan vatandaşlarımızın yollarının açılması için yardımcı olup, hastası olanlara, cenazesi olanlara yapılması gereken yardımları yaptım. Aralarında kırgınlık, küskünlük olan ailelerin barışmasına yardımcı olmak için en uzak köylerimize dahi giderek sorunlarını çözmelerine yardımcı oldum. Tanıdık tanımadık, akraba yabancı demeden ilimizin vatandaşlarının huzuru, düzeni için gönülden çalıştım. Bu noktada başarılı olmamın yegane sebebi çok değerli Giresun halkının bana gösterdiği sevgi ve desteği olmuştur. Kendilerini buradan saygı ile selamlıyorum” dedi.