Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canikli’den Onkoloji Enstitüsüne yeşil ışık

Milli Savunma Bakanımız Nurettin

Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli, GRÜ’nün büyümesine katkıyı sürdürüyor. Rektör Coşkun’la bir araya gelen Canikli, üniversite bünyesinde onkoloji enstitüsü kurulması yönünde görüş birliğine vardılar.

Giresun Üniversitesini ardından üniversiteye bağlı Tıp Fakültesini Giresun’a kazandıran Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli, son Giresun ziyaretinde bir araya geldiği Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkunla Üniversite bünyesinde Onkoloji Enstitüsü kurulması yönünde görüş birliğine vardılar.

ÜNİVERSİTE SENATOSU KARAR ALACAK, CANİKLİ İŞİ BİTİRECEK

Hafta sonu panel için Giresun’a gelen MSB Nurettin Canikli, Rektör Cevdet Coşkunla konuyla ilgili görüşme yaptı. Görüşmede senatodan Kanser Enstitüsü kurulmasına yönelik karar alınması kararlaştırıldı. Enstitünün kurulma kararının ardından konunun Ankara’dan bitirilmesi konusunu ise bakan Canikli halledecek. Enstitü içerisinde radyasyon onkolojisi, kemoterapi ve genel cerrahi gibi bölümlerde yer alacak. Enstitünün yeni Eğitim Araştırma Hastanesinin hizmete girmesiyle birlikte faaliyete geçmesi tüm araç ve gereç donanımlarının da alınacağı da öğrenildi.