Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çağrı Koleji’nde KBS’ye yoğun katılım

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Çağrı Koleji tarafından geleneksel hale gelen ‘Kontenjan Belirleme Sınavına il genelinde yoğun bir katılım yaşandı.

Çağrı Kolejinde sınava giren öğrenciler kadar velilerin de heyecanlı oldukları gözlendi. Sınava katılan öğrenci velisi Yakup Can: Biz velilere olan yaklaşım ve bilgilendirmeleriniz, çocuklarımıza karşı eğitimdeki başarılı davranışlarınızdan doğru bir okula geldiğimizi anladım. Gelecek çocuklarımızın; onların donanımlı, çağdaş, kültürlü ve özgüveni yüksek bireyler olarak büyümelerini istiyoruz. Bunun için donanımlı bir okulla yola devam etmek geleceğe dair ümitlerimizi filizlendiriyor. Bu güveni bize veren Çağrı Koleji ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.

Özel Çağrı Koleji Müdürü İlyas Başak, “Gerçekleştirdiğimiz Kontenjan Belirleme Sınavı’nın bu kadar yoğun ilgi görmesinin Çağrı Koleji olarak her sene eğitimde, bilimde, sanatta ve sporda almış olduğu başarılarının bir takdiri olarak görmekteyiz. Her veli çocuğunun iyi bir gelecek ve iyi bir eğitim almasının ne kadar önemli olduğunun farkında ve bilincindedir. Kontenjan Belirleme Sınavı’na katılan öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizi sunar Giresun’da 18 yıldan bu yana halkımızdan aldığımız güç ve destekle sevgi güvenle başarıya devam edeceğiz” dedi.