Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bütün sorular cevabını bulacak!

Bu haberin fotoğrafı yok

Birinci Amatör Küme’de yarın Play-off yolunda kritik karşılaşmalar oynanacağı gibi Es Esspor’un ardından lige veda edecek ikinci takım da belli olacak.
Grup lideri Sökenspor ile ikincisi Çıtlakkalespor’un randevusu nefesleri kesecek türden.
Çandırspor-Ç. Ülperspor mücadelesinde ise Ç. Ülperspor takımı ilk iki umutlarını sürdürebilmek için kazanmak zorunda.
Altunsuspor-Alucraspor karşılaşması ise Play-out’un son hafta maçı ve küme düşen ya Altunsu ya da Alucra olacak.

SÖKENSPOR-ÇITLAKKALESPOR

Sökenspor takımı bu ligin namağlup tek takımı. Hatta Giresun amatör liglerinde yenilgi yüzü görmeyen tek takım. Bunu elde etmek için her maçta formalarının hakkını veriyorlar. Ligde olduğu gibi Play-off’ta da çelme yedikleri tek takım olan Çıtlakkale ile oynayacaklar. Bu maçı kazanırlarsa Süper Küme’ye göz kırpacaklar. Rakip ise neler yapacak merak konusu.

ÇANDIRSPOR-Ç. ÜLPERSPOR

Ç. Ülperspor kimsenin beklemediği bir şekilde 10 puan topladı ve üst lig iddiasını sürdürüyor. Çandırspor 3 puanda ve çıkma şansları mucizelere bağlı. Ç. Ülperspor bu maçı kazanırsa, Söken-Çıtlakkale maçının sonucuna göre önemli bir iş hamle fırsatı yakalayacak. İki takım denk gibi gözükse de havasını bulan Ç. Ülper maçı kazanacaktır.

ÇAVUŞLUSPOR-KEŞAP BLD

Çavuşluspor 5 maçta 1 puanda kaldı. Geçen hafta Çandır’ı yenmiş olsalar şansları devam edecekti ama üst lig için artık onlar için çok uzak bir ihtimal. Keşap Belediye ise Çıtlakkale gib bir takımı 3-1 yenerek yarışa yeniden tutundu. Hata yapmazlarsa üç puanı ceplerine koyarlar.

ALTUNSUSPOR-ALUCRASPOR

Bu maç ligden düşecek ikinci takımı belli edecek. İlk maçta Altunsu deplasmanda rakibini 2-0 yenmişti. Bu maçta ev sahibi Altunsu’ya beraberlik yeterken, Alucra’nın mutlak kazanması gerekiyor. Böyle maçlarda ev sahibi takımlar daim avantajlarını kullanmışlardır. İbre Altunsuspor’dan yana.

ES ESSPOR-YAĞLIDERESPOR

Karşılaşma Es Esspor’un ligden ihraç edilmesi nedeniyle oynanmayacak. Maç 3-0 Yağlıderespor lehine hükmen tescil edilecek.