Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulancak Belediyesi Cadde düzenleme çalışmalarına başlıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Bulancak Belediyesi şu an çalışmaları süren ve yaklaşık 60 Milyon Liralık bir bütçesi olan temiz su ve atık projesinde biten caddeleri düzenlemek için projelere başladı. İlk olarak tüm alt yapı çalışmaları biten Sanayi Mahallesinin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi ile ilgili proje yapıldı ve ihaleye çıkıldı. Projede renkli ve desenli yok, kaldırım, elektrik direkleri gibi düzenlemeler yapılacak.

HANGİ DÜZENLEME OLACAĞI VATANDAŞA SORULACAK

Bulancak Belediyesi yapılan projelerde ki seçenekleri vatandaşa soracak. Çeşitli desen ve elektrik direklerini seçenek olarak vatandaşa sunan Bulancak Belediyesi anketlerle en iyi projeyi hayata geçirecek.

YAKAR, “ALT YAPISI BİTEN CADDELERİMİZİ YAPMAYA BAŞLADIK”

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bulancak İlçesi çağımıza uygun mahalle ve caddelere kavuşturacağız. Şu an devam eden temiz ve atık su projemizin bittiği caddelere derhal başlayarak modern caddelere oluşturacağız. İlk olarak Sanayi Mahallesi Atatürk Caddesinin tüm alt yapı çalışmalarını bitirdik. Bu caddeye örnek bir proje yaptık. Bu projede bazı seçenekleri de vatandaşımıza sorarak vatandaşımızın karar vereceği projeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz.  Yine ana arterlerde alt yapı çalışmaları sürüyor. Buralarda bitince yine derhal projelerimizi hayata geçirerek ihale edeceğiz ve en kısa sürede caddelerimizi hizmete sokacağız. Bulancak halkı sabırlı ve müsterih olsun. En kısa sürede ilçemizde ki değişimi ve dönüşümü hep birlikte yaşayacağız” dedi.