Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu hırdavatçıda yok yok

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun’un Espiye ilçesinde hırdavatçı dükkanı bulunan Bekir Yılmaz, yazdığı 300’ün üzerindeki şarkı ile beste fabrikası olarak anılıyor. Sosyal medya üzerinde yayınladığı amatör klipleri ile adından söz ettiren Bekir Yılmaz, ilk olarak çok sevdiği 2 çocuğunun annesi olan eşine yazdığı şarkı sözleri ile başladığı söz yazarlığına 2008 yılından beri devam ediyor.

Yazdığı şarkıları sosyal medya üzerinden yayınlayan Yılmaz, 2000 yılında tanıştığı eşine o zamanlarda internet ve telefon gibi iletişim imkanlarının sık olmaması nedeniyle mani, şiir ve mektup yazmak yerine şarkı yaptığını söyledi. Yazdığı şarkılardan 22 tanesinin Türk Halk Müziği ve yöresel sanatçılar tarafından okunduğunu belirten Yılmaz, şuana kadar Konya, Ankara, Bursa ve İstanbul gibi yerlerdeki sanatçılara şarkı verdiğini ifade etti.

Yılmaz, “Sosyal medya üzerinden yayınladığım klipleri izleyen vatandaşlar bana ulaşıp eşine, sevgilisine ve askere giden yakınlarına özel şarkılar yazdırmak için istekte bulunuyorlar. Ben de onları kıramıyorum ve bu işi sevdiğim için onlara şarkılar yazıyorum” dedi.